Искате ли да имате пълен контрол на климатичната си система само с няколко лесни стъпки, използвайки мобилно приложение? Вижте какви са предимствата.

Забързани в ежедневните си задачи, понякога нямаме време да се замислим как по-удобно и лесно можем да регулираме условията у дома или офиса. Климатизацията на помещенията вече е лесна задача. Може да настроите удобно и бързо климатика си на комфортните за Вас градуси от разстояние и да се приберете в уютна и комфортна среда благодарение на приложенията за дистанционно управление. Смарт управлението за климатици позволява да контролирате климатика си, използвайки телефона си отвсякъде и по всяко време. То Ви дава възможност да се насладите на следващо ниво на интелигентната климатизация.

С приложението за климатично управление ICON UNI може да се възползвате и от множество интелигентни решения за климатизацията на Вашия дом или офис.

Само с няколко докосвания на екрана може да имате достъп до набор от функции, за да си осигурите най-доброто интелигентно климатично управление. С приложението ICON UNI, множество климатици могат да бъдат контролирани от едно и също приложение, предоставяйки Ви пълен контрол над целия дом.

Какви са предимствата на управлението на климатик чрез мобилно приложение?

Контролирайте климатика си отвсякъде

Независимо дали почивате през лятото или имате дълъг ден на работа, Вие може да контролирате климатика у дома чрез мобилното приложение. Това е най-голямото предимство, което Wi-fi управлението предлага. Можете да имате пълен контрол над Вашия климатик отвсякъде и по всяко време, стига да имате достъп до интернет. Ефектът е почти моментален, независимо от разстоянието между Вас и климатика Ви.

Това е особено полезно, ако имате домашни любимци у дома и искате да подсигурите комфортна среда за тях по всяко време. Когато видите, че температурата става по-ниска или висока, можете да направите необходимите корекции, така че Вашите домашни любимци да са спокойни. Това е само един пример за това как мобилното приложение за климатик помага да се чувствате по-спокойно и комфортно.

Интелигентни режими

WiFi климатиците могат да имат различни интелигентни режими на задействане. Същият е случаят с интелигентното управление на климатика ICON UNI. С него можете да зададете диапазон на температура или влажност, в който искате да работи климатикът. Ако текущите условия са под диапазона, климатикът ще се включи в желаните настройки и ще се опита да поддържа зададените градуси. След като бъдат постигнати, климатикът не само ще поддържа необходимите нива, но и ще спести енергия.

Планирайте климатизацията си

Това е най-доброто удобство, което можете да си осигурите по отношението на комфортната климатична среда на дома и офиса. Задайте своите режими и температури на климатика за конкретни часове през денонощието. Създайте различен профил за сутринта, когато се събудите, за следобеда, когато стане горещо, за вечерта, когато се върнете от работа, и за нощта, когато имате нужда от добър сън. Веднъж зададени, Вие сте свободни от ангажимента да мислите за необходимостта от непрекъснато настройване и опити за поддържане перфектните условия.

Подобрена енергийна ефективност

Чрез универсалното управление за климатици можете да спестите до 25% от месечните разходи за електроенергия. Това се постига само чрез внимателно управление на режимите и температурите на климатика. Например, ако се събудите в 7, можете да настроите график за включване на климатика при определена температура 15 минути преди да се събудите. След това тази температура може да бъде с няколко градуса по-висока от тази, която обикновено задавате веднага след събуждането.

Когато напуснете дома, но сте забравили да намалите градусите на климатичното устройство, може спокойно да направите това от разстояние. Така ще намалите разходите си, но ще запазите уюта на дома си. Малките корекции допринасят в крайна сметка за значително спестяване от сметките за енергия.

Едно приложение – много климатици

Друга основна характеристика на интелигентното управление на климатика е, че можете да контролирате няколко броя климатици само с едно приложение. Не е необходимо да се ограничавате. Настройте климатика си в дома преди да се приберете и в офиса преди да отидете на работа. Чрез универсалното Wi-fi управление ICON UNI можете свободно да управлявате климатичните системи, дори да са на различна локация. Необходимо е само да имате телефон с активиран WiFi.

Контролирайте различните зони

Смарт приложението предоставя възможността за създаване на множество зони в дома. След това тези климатични зони могат да бъдат контролирани от приложението и множество климатици могат да бъдат включени или изключени наведнъж.

Може да разделите климатиците в дома или офиса си по стаи и да зададете настройките, които предпочитате за всяка една стая. Всеки би предпочел да посрещне неочакваните гости във вече топла всекидневна. Това е възможно само чрез следването на няколко кратки стъпки през смартфона Ви.

Чрез Wi-fi управлението може да сте сигурни, че ще се насладите на приятна и комфортна среда, когато се приберете у дома или когато стигнете до офиса. Не пропускайте възможността да направите живота си по-лесен и удобен с интелигентното решение за управление на климатици ICON UNI. Вижте повече за това страхотно приложение на страницата ни.