Възползвайте се от икономичното и ефективно отопление и охлаждане на серията Midea All Easy Pro. Тези климатици са оборудвани с множество функции и предимства, които ще ви осигурят комфорт и здравословна среда през всички сезони. Ето някои от тях:

 

Сензор за човешка активност Intelligent Eye

Сензорът Intelligent Eye засича присъствието на хора в помещението и Ви позволява ефективно да насочвате въздушния поток към зоната, където са събрани хората, или далеч от тях, в зависимост от желания комфорт. Освен това, ако в стаята няма хора за повече от 30 минути, климатикът ще премине в режим с понижена мощност. Ако в помещението стане тъмно, функцията ще спре да функционира. Интелигентното око може да намали разхода на енергия с до 25%.

 

Нискотемпературен кит

Тази функция позволява на климатика да работи при много ниски температури, до -25°C, без да губи от мощността и ефективността си. Това е особено полезно за студените зимни дни, когато имате нужда от бързо и равномерно отопление на помещението.

 

Wi-Fi управление

С тази функция можете да контролирате климатика си от всяка точка на света чрез смартфон или таблет. Можете да настройвате температурата, режима на работа, скоростта на вентилатора, ъгъла на жалузите и други параметри, като използвате специалното приложение за мобилни устройства. Така можете да се насладите на желаната температура и атмосфера, когато се прибирате у дома, или да спестявате енергия, когато сте отсъствали.

 

Екологичен фреон R32

Този фреон е по-безопасен и по-ефективен от стандартния R410A, който се използва в повечето климатици. R32 има по-нисък потенциал за затопляне на атмосферата и по-ниска консумация на енергия, което спомага за опазване на околната среда и намаляване на разходите за електричество.

 

Защита при изтичане на фреон

Тази функция на All Easy Pro предотвратява повреда на климатика при изтичане на фреон от системата. Ако сензорът открие ниско ниво на фреон, климатикът автоматично спира работа и сигнализира за грешка. Така можете да се предпазите от сериозни щети и да се погрижите за своевременно обслужване на уреда.

 

Супер йонизатор и двойна филтрация

Супер йонизатора се грижи за качеството и чистотата на въздуха, който дишате. Той генерира множество положителни и отрицателни йони, които неутрализират неприятните миризми и премахват полени, прах и други замърсители. Двойната филтрация състои от филтър с висока плътност и йонизиращ филтър, които задържат и унищожават микроорганизми, бактерии и вируси. Така можете да се насладите на до 80% по-чист въздух и да подобрите своето здраве и настроение.

 

Това са само някои от функциите и предимствата на серията климатици All Easy Pro Nordic от KlimaOnline, които правят тези уреди изключително атрактивни и конкурентоспособни на пазара. Ако искате да научите повече за тях, може да се свържете с нашият екип от професионалисти, които ще ви консултират и помогнат при избора на най-подходящия климатик за вашия дом. Не пропускайте да се възползвате от специалните оферти и отстъпки, които KlimaOnline предлага за своите клиенти. Заповядайте в света на икономичното и ефективно отопление и охлаждане с All Easy Pro Nordic!