ВГРАДЕН WI-FI 0% лихва с ДСКНамалена цена! Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE Midea Midea

Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE

 • Тип: стенен климатик;
 • Технология: инверторен климатик;
 • Серия: All Easy Pro Nordic;
 • Енергиен клас: A+++/A++;
 • Охлаждане SEER: 8.50;
 • Отопление SCOP: 4.60;
 • Капацитет: 12 000 Btu;
 • Гаранция: 36 месеца

Повече детайли

1,249 лв

1,459 лв

-210 лв

Бърза поръчка
Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE

Ефективност

MSEPBU-12HRFN8-IE разполага с енергийна ефективност SEER 8.50 (А+++) на охлаждане и SCOP 4.60 (А++) на отопление.
Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE

Голям капацитет

Системата е с капацитет 12000 Btu и достига максимална мощност от 3.52 kW при охлаждане и 3.96 kW при отопление.
Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE

Ниво на шум

Настроена на най-ниска степен на вентилатора, климатичната система генерира едва 21 dB, като по този начин гарантира перфектен комфорт.
Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE

Работен диапазон

MSEPBU-12HRFN8-IE разполага с широк работен диапазон: от -15 ~ 50°C при охлаждане и от -25 ~ 24°C при отопление.
Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE

Електрически нагреватели

Два електрически нагревателя, които предпазват от замръзване на конденза и за по-лесно стартиране на системата в студените зимни дни.
Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE

BIO филтър

Състои се от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя малки частици прах, а биологичният ензим убива бактериите.
Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE

Нискотемпературен кит

Външното тяло разполага с нискотемпературен кит, който позволява на климатика да работи в режим на охлаждане при външна температура от -15°C.
Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE

Intelligent Eye

Сензорът Intelligent Eye засича присъствие на хора в помещението и позволява насочване на въздуха към хората или далеч от тях, в зависимост от желания комфорт.

High Density филтър

В сравнение с обикновенните филтри за прах high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър 

Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми.

Филтър със сребърни йони 

Филтърът ефективно отстранява бактерии и вируси чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушава клетъчната им стена.

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малките частици прах, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

i-Clean

Функцията за самопочистване i-Clean използва подобрен алгоритъм, надграждайки стандартното самопочистване. iClean редува режим охлаждане и отопление, за да обледи и обезскрежи топлообменника на вътрешното тяло, кaто по този начин постига много по-добро почистване и елиминира повече вредни организми. Функцията i-Clean се изпълнява двойно по-дълго време от обикновеното самопочистване - около 30-35 минути.

Нагревател на дъното на външното тяло

Електрически нагревател на дъното на външното тяло с мощност 120W предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Нагревателят се включва и работи 5 минути на всеки 25 минути работа на климатика в режим отопление, ако външната температура е под 3°C.

Нагревател на компресора

Електрическият нагревател на компресора с мощност 20W осигурява по-лесно стартиране на системата в студените дни. Нагревателят се включва 1 час след спиране на компресора или при захранване на климатичната система от електрическата мрежа, ако външната температура е под 1°C.

Нискотемпературен кит

Външното тяло на климатика може да работи в режим на отопление безпроблемно при много ниски външни температури

Golden Fin покритие на топлообменника

Golden Fin покритие на топлообменника ефективно предпазва от развитие на бактерии и размножаването им, като същевременно подобрява топлинния трансфер към вътрешното тяло.

Отчитане на изтичане на фреон

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент.

8°C отопление

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски обороти, като намалява шума и осигурява тишина и спокойствие.

Турбо режим

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желана температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се завръща към зададения, преди активиране на режим Turbo.

Хоризонтално реене на жалузите

Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Вертикално реене на жалузите

Вертикалните жалузи се реят под ъгъл 110°, докато при обикновените климатици това става само при 80°. По този начин се получава охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Функция “Follow Me”

Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира.

Работа в авариен режим

При повечето климатици, когато възникне грешка в температурния сензор, системата спира работа. При Midea вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

ECO режим

Този икономичен режим интегрира в себе си нова иновативна ECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрекъсната работа.

Нощен режим

При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

1W Standby

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим Standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия.

Извеждане на конденза от две страни

Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Автоматичен рестарт

В случай, че климатикът спре работа неочаквано поради прекъсване на захранването, веднага след възобновяването му той ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен преди спиране на захранването.

24-часов таймер

Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Запомняне позицията на жалузите

Позицията на хоризонталната клапа на климатичната система се запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Wi-Fi управление

Wi-Fi управлението позволява лесен контрол над климатичната система чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Управлението на климатика може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

Сензор за човешка активност Intelligent Eye

Сензорът Intelligent Eye засича присъствието на хора в помещението и Ви позволява ефективно да насочвате въздушния поток към зоната, където са събрани хората, или далеч от тях, в зависимост от желания комфорт. Освен това, ако в стаята няма хора за повече от 30 минути, климатикът ще премине в режим с понижена мощност. Ако в помещението стане тъмно, функцията ще спре да функционира. Интелигентното око може да намали разхода на енергия с до 25%.

Breeze Away

С едно натискане на бутона посоката на въздушния поток се регулира автоматично до максималния ъгъл, за да се предотврати директно въздушно течение.

Gear Shift

Възможност за настройка на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране консумацията на електроенергия. Функция Gear Change е налична само в режим на охлаждане.

ПроизводителMidea
ТехнологияИнвертор
ТипСтенни климатици
СерияAll Easy Pro Nordic IE 2022
Модел вътрешно тялоMSEPBU-12HRFN8-IE
Модел външно тялоMOX330-12HFN8-IE
За помещенияот 12 до 28 кв.м.
Захранване (V/ø/Hz)220-240 / 1 / 50
Капацитет (BTU)12 000 BTU
Енергиен клас (охлаждане)A+++
Енергиен клас (отопление)A++
Охлаждане (kW)3.52 (1.32 ~ 3.96)
Отопление (kW)3.96 (0.88 ~ 4.90)
Консумация охлаждане (kW)0.88 (0.13 ~ 1.25)
Консумация отопление (kW)0.99 (0.12 ~ 1.45)
SEER (сезонна ефективност на охлаждане)8.50
SCOP (сезонна ефективност на отопление)4.60
Ниво на шум - Вътрешно тяло (dB)39 / 33 / 22 / 21
Ниво на шум - Външно тяло (dB)48
Размери вътрешно тяло ШxВxД (мм)795 x 295 x 225
Размери външно тяло ШxВxД (мм)805 x 554 x 330
Тегло вътрешно тяло (кг)10.2
Тегло външно тяло (кг)28.4
Работен диапазон при охлаждане (°C)-15 ~ 50
Работен диапазон при отопление (°C)-25 ~ 24
Хладилен агент (Фреон - тип)R32
Хладилен агент (Фреон - зареден) (kg)0.69
Гаранция36 месеца
ПроизходКитай
Оценка 
Иван Жечков

Отличен

Климатикът е чудесен много съм доволен

  Оценка 
  Д. Добриков

  Отличен продукт

  Отличен продукт за цената си... много съм доволен и смятам, че няма конкурент по отношение на екстри и качество за цената си!

   Оценка 
   Бисер Д.

   Чудесен климатик!!!

   Добро качество

    Споделете своето мнение !

    Споделете своето мнение

    Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE

    Инверторен стенен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-IE

    Технически характеристики

    ПроизводителMidea
    ТехнологияИнвертор
    ТипСтенни климатици
    СерияAll Easy Pro Nordic IE 2022
    Модел вътрешно тялоMSEPBU-12HRFN8-IE
    Модел външно тялоMOX330-12HFN8-IE
    За помещенияот 12 до 28 кв.м.
    Захранване (V/ø/Hz)220-240 / 1 / 50
    Капацитет (BTU)12 000 BTU
    Енергиен клас (охлаждане)A+++
    Енергиен клас (отопление)A++
    Охлаждане (kW)3.52 (1.32 ~ 3.96)
    Отопление (kW)3.96 (0.88 ~ 4.90)
    Консумация охлаждане (kW)0.88 (0.13 ~ 1.25)
    Консумация отопление (kW)0.99 (0.12 ~ 1.45)
    SEER (сезонна ефективност на охлаждане)8.50
    SCOP (сезонна ефективност на отопление)4.60
    Ниво на шум - Вътрешно тяло (dB)39 / 33 / 22 / 21
    Ниво на шум - Външно тяло (dB)48
    Размери вътрешно тяло ШxВxД (мм)795 x 295 x 225
    Размери външно тяло ШxВxД (мм)805 x 554 x 330
    Тегло вътрешно тяло (кг)10.2
    Тегло външно тяло (кг)28.4
    Работен диапазон при охлаждане (°C)-15 ~ 50
    Работен диапазон при отопление (°C)-25 ~ 24
    Хладилен агент (Фреон - тип)R32
    Хладилен агент (Фреон - зареден) (kg)0.69
    Гаранция36 месеца
    ПроизходКитай

    Статии от блога

    Mitsubishi Electric - какво трябва да знаем за климатиците на бранда? (Част 4)
    Mitsubishi Electric - какво трябва да знаем за климатиците на бранда? (Част 4)
    Mitsubishi Electric - какво трябва да знаем за климатиците на бранда? (Част 4) Предимства на...
    мар 24, 2022 2762
    На колко градуса трябва да работи климатикът Ви?
    На колко градуса трябва да работи климатикът Ви?
    На колко градуса трябва да работи климатикът Ви? Как трябва да управлявате климатика си...
    ное 30, 2020 57563
    Стенни климатици - всичко, което трябва да знаете
    Стенни климатици - всичко, което трябва да знаете
    И така... дойде времето, в което трябва да закупите нов климатик? Предприемайки тази стъпка,...
    окт 23, 2020 934
    Трябва ли ни профилактика на климатика през пролетта?
    Трябва ли ни профилактика на климатика през пролетта?
    Зимата е вече в миналото, дните стават все по-дълги и все по-топли. Пролетта е най-подходящото...
    мар 23, 2023 1058
    Повреди при климатиците
    Повреди при климатиците
    Какви повреди при климатиците може да срещнете и как да се справите с тях? Както всички...
    мар 24, 2021 10190
    10 често срещани проблеми с климатика през лятото
    10 често срещани проблеми с климатика през лятото
    10 често срещани проблеми с климатика през лятото Често срещани неизправности при...
    авг 2, 2021 2731
    Приемам

    Магазинът използва бисквитки с цел по-голяма защита на Вашите данни при пазаруване. За повече информация натиснете тук.