Midea GAIA е една от най-новите серии инверторни климатици на Midea. Тези климатични системи предлагат инверторна технология, ниски нива на шум и висока енергийна ефективност, както и някои специални нови функции. В това ревю ще разгледаме характеристиките на Midea GAIA и ще представим техните предимства.

 

Предимства на климатичните системи Midea GAIA

 

Висока енергийна ефективност

Midea GAIA предлага висока енергийна ефективност, благодарение на инверторната си технология. Климатичната система регулира мощността си по подходящ начин в зависимост от нуждите на помещението и постига по-голяма ефективност, пестейки енергия.

Енергийният клас на климатичните системи Midea GAIA е А++ при отопление и A+++ при охлаждане, което ги прави изключително енергоефективни. Това означава, че могат да Ви помогнат да намалите разходите си за електроенергия и да спестите повече.

Освен това, климатичните системи Midea GAIA са създадени, с цел да минимизират негативното въздействие върху околната среда и са изградени със специални функции за оптимална употреба на енергия.

 

Тих режим на работа
Климатичната система е снабдена с технология за намаляване на шума, която я прави почти незабележима при работа. Това прави Midea GAIA идеален избор за спални и работни помещения, където тишина е от значение. За разлика от много други климатици, при тези няма да чуете дразнещи шумове, които да нарушат спокойствието и съня Ви.

Тихият режим на работа е сред множеството причини, да виждаме все по-често този вид климатични системи в офиси, търговски обекти, държавни администрации и въобще места, където липсата на шум е от водещо значение.

 

Xибpиднa тexнoлoгия зa пoдaвaнe нa cвeж въздyx в пoмeщeниeтo

Интересна нова функция при GAIA е въздухообменната система, която подава свеж въздух отвън към помещението. Технологията създава микро-положително налягане, като по този начин застоялият въздух се издухва навън и се доставя изцяло нов и чист въздух. Това гарантира свободно дишане, за да се почувствате сякаш сте сред природата. Тези условия са благоприятни дори за чувствителните членове на семейството, които се нуждаят най-много от чист въздух, включително възрастните хора и децата.

 

Breezeless технология TwinFlap™ с микро отвори

Климатиците от серията разполагат и с познатата от Midea Breezeless TwinFlap™ технология. Те разполагат с микро отвори и две противоположни клапи, които насочват въздушния поток по деликатен начин, така че да наподобяват лек и приятен бриз. Двата дефлектора разполагат с 7928 микроотвора, които допринасят за фино разпределение на въздуха на малки въздушни струи и така осезаемо се увеличава комфорта за хората в климатизираното помещение.

 

Н13 НЕРА филтъp

Филтърът НЕРА13 е най-новата технология за пречистване на въздуха със сертифицирана ефективност от 99,95%. Той може да задържа малки частици като прах, бактерии, гъбички и микроби с размери до 0.3 микрона, които влизат в помещението за да гарантира, че въздухът, който дишате, е чист и безопасен.

 

Лесни за използване
Климатичните системи Midea GAIA са много лесни за използване. Те разполагат с интуитивен дисплей и дистанционно управление, което прави навигацията много лесна. Също така, климатиците разполагат с различни функции, като таймер, режим на сън и автоматично изключване след достигане на желаната температура.

Вградените функции в климатични системи Midea GAIA спомагат за пълното удобство на потребителите, когато те контролират климатика си и правят настройка на температурите.

 

Отлична визия и безупречен дизайн
Midea GAIA има съвременен дизайн, който може да пасне на всяко помещение. Климатичните системи са изработени от висококачествени материали и разполагат със съвременен LED дисплей. По този начин климатиците от серията могат да се приспособят към всеки интериор, без да се нарушава визията на помещението и стила на обзавеждане.

Именно дизайнерския подход при климатичните системи Midea GAIA е причината много потребители да се насочат към този модел. Стилният външен вид на климатиците позволява постигането на много добър интериорен ефект и брилянтен краен завършек на всяко едно помещение.


В това ревю Ви представихме климатични системи Midea GAIA. Серията можете да намерите и разгледате подробно в сайта на Клима Онлайн, както и да направите поръчка.

Ако имате въпроси, може да използвате формата за контакт в сайта ни, за да ни ги зададете.