Климатичните системи се развиват с бързи темпове, като ни предлагат все по-голямо разнообразие от модели във всеки клас. Едно от забележителните имена в света на климатиците е хиперинверторният стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic, който обещава не само изключително висока производителност и енергийна ефективност, но и набор от много интелигентни функции. В това ревю ще проучим и разгледаме по-подробно този модел и неговите предимства.

 

Предимства на хиперинверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic

 

Висока енергийна ефективност

Midea Oasis Plus Nordic е хиперинверторен климатик. Той разполага с най-висок енергиен клас А+++/А+++ и поради тази причина използва по-малко енергия за климатизиране на помещенията, което допринася за осезаемо намаляване на разходите за електроенергия и опазване на околната среда.

 

Елегантен дизайн и лесна инсталация

Midea Oasis Plus Nordic е създаден със стилен и компактен дизайн, който се вписва перфектно във всяко помещение. Той предлага компактни размери и гладка външност, които го правят подходящ за всеки интериор. Освен това, климатикът е проектиран за удобна и лесна инсталация, която позволява бързо и безпроблемно монтиране от професионалисти.

 

Сензор за човешка активност Intelligent Eye

Сензорът за човешка активност Intelligent Eye засича присъствието на хора в помещението и Ви позволява ефективно да насочвате въздушния поток към зоната, където са събрани те или далеч от тях, в зависимост от желания комфорт. Освен това, ако в стаята няма хора за повече от 30 минути, климатикът ще премине в режим с понижена мощност. Ако в помещението стане тъмно, функцията ще спре да работи. „Интелигентното око“ може да намали разхода на енергия с цели 25%!

 

Работа при екстремно ниски температури

Midea Oasis Plus Nordic може да работи в режим на отопление дори и при екстремно ниски температури на околната среда до -30°С. За това допринасят неговите нагреватели на компресора и на дъното на външното тяло, които гарантират, че климатикът ще осигури безпроблемно и комфортно отопление, дори при сурови зимни условия.

 

Функция Самопочистване

По време на процеса на самопочистване, климатичната система изпълнява специален алгоритъм, който загрява топлобменника, за да изпари натрупаната по него влага. Тази функция предотвратява лошата миризма след като системата е работила дълго в режим на охлаждане и не позволява по топлобменника да се образуват бактерии. Обикновено функцията се изпълнява за около 15 минути.

 

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнов дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

 

Филтър с висока плътност

В сравнение с обикновените филтри за прах, филтърът с висока плътност на Midea Oasis Plus Nordic задържа най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

 

Фотокаталитичен филтър

Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми.

 

Филтър със сребърни йони

Филтърът ефективно отстранява бактерии и вируси чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушаване на клетъчната им стена. Това осигурява по-здравословна и безопасна среда в помещението.

 

Midea Oasis Plus Nordic е хиперинверторен стенен климатик, който предлага високо качество, отлична енергийна ефективност и множество интелигентни функции. Съчетавайки комфорт и удобство, този модел е подходящ избор за всеки, който търси персонализирано и ефективно решение за климатизация в дома или офиса. Можете да научите повече и да поръчате този модел от сайта на Клима Онлайн. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.