Изборът на най-добрия модел климатик е важно решение. Това е основна инвестиция, която може да Ви даде години комфорт и да увеличи стойността на Вашия дом.

Налични са много марки климатици, така че как да изберете надеждна система за климатизация, която ще Ви донесе най-добрата стойност? Този списък на най-добрите ни модели инверторни климатици за 2020 г. ще ви помогне да направите правилния избор на климатик. Ще Ви покажем едни от най-търсените и ефективни модели климатици.

1. ИНВЕРТОРЕН СТЕНЕН КЛИМАТИК MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AP25VGK

Гамата MSZ-AP е система, която се монтира на стена, съчетаваща енергийна ефективност с модерен дизайн. Възползвайки се от изключителни предимства, този среден клас включва най-модерното Wi-Fi управление като стандарт и използва хладилен агент с нисък GWP R32.

Класическата гама на Mitsubishi Electric от високоспецифични модели с плоска стена на панела използва най-новата технология за инверторен компресор R32 Mitsubishi Electric. Създадени специално за комфортно охлаждане и отопление, тези устройства имат изключително ниски нива на шум, като същевременно осигуряват икономична климатизация с подобрени EER числа. Идеален за използване във всяка стая, много единици са оборудвани с широкоъгълна система за въздушен поток, както и автоматичен контрол на жалузите, позволяващи удължаване на въздушния поток до всеки ъгъл на помещението. Проектирана за отопление или охлаждане на малки и средни помещения, серията MSZ-AP25VGK предлага универсално, но достъпно климатично решение. Изключително тихи нива на шум (до 19dBA*1) и същевременно икономична климатизация с подобрени числа на SCOP / SEER.

Основни характеристики:

 • Компактен и стилен бял дизайн.
  Тиха работа с водещи в индустрията ниски нива на шум.
  Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация.
  Високо енергийно ефективна работа, използвайки хладилен агент GWP R32.
  Вграден Wi-Fi интерфейс, позволяващ контрол и мониторинг чрез приложението MELCloud (MSZ-AP25 / 35/50).
  Жалузи за равномерно разпределение на въздушния поток в цялата стая.
  Седмичният таймер осигурява по-голям контрол върху планирането.
 • Cleaning-free Pipe Reuse - позволява ползване на същите тръби, както и лесно подменяне на климатични инсталации, ползващи R22 или R410 хладилен агент.
  Самодиагностика.
  PAM контрол – чрез тази функция 98% от консумираната мощност се използва ефективно.
 • За по-подробна информация относно този модел, кликнете на линка: ТУК.

1. ИНВЕРТОРЕН СТЕНЕН КЛИМАТИК DAIKIN SENSIRA FTXC35B

Сезонната ефективност дава по-реалистична индикация за това как ефективните климатици работят през целия сезон на отопление или охлаждане. Изборът на климатик с хладилен агент R-32 намалява въздействието върху околната среда с 68% в сравнение с R-410A и води пряко до по-ниско потребление на енергия. Благодарение на високата си енергийна ефективност, моделът DAIKIN SENSIRA FTXC35B постига A ++ енергийна ефективност.

За да гарантира безпроблемната работа на Вашата отоплителна система, гамата Sensira предлага подобрени функции. Подобреният компресор използва инверторна технология и малки стъпки, за да регулира мощността на устройството и да отговори на енергийните нужди. В сравнение с въртящия се компресор, люлеещият се компресор осигурява повече икономия на енергия, по-малък риск от повреда на блока и по-тих режим на работа.

Основни характеристики:

 • Енергийна ефективност SEER 6.87 (А++) на охлаждане и SCOP 4.28 (А+) на отопление.
  Широк работен диапазон: от -10 ~ 46°C при охлаждане и от -15 ~ 18°C при отопление.
  Перфектен комфорт.
  Тих режим на работа.
  Възможност за онлайн управление.
  Режим на работа за спокоен сън.
  Програма за изсушаване на въздуха.
  24-часов таймер.
  Самодиагностика.

Повече информация за DAIKIN SENSIRA FTXC35B може да кликнете на линка: ТУК.

3. ИНВЕРТОРЕН СТЕНЕН КЛИМАТИК MIDEA BLANC MA-18NXD0-I

Климатичното оборудване MIDEA BLANC MA-18NXD0-I може да се управлява в широк температурен диапазон: -15 ~ 50°C при охлаждане и -25 ~ 30°C при отопление, което го прави идеалния избор за климатизация в сурови условия и един от най-добрите климатици в света. Midea Air Conditioning е един от основните световни производители на термопомпи и климатици, предлагащ рентабилна гама от климатични продукти. Midea Air Conditioning също предлага широка гама от компактни касетъчни климатични системи, идеални за помещения за малък бизнес, които може да разгледате ТУК.

Едно от забележителните функции на този модел климатици е, че той има защита при изтичане на фреон. При изтичане на хладилен агент, вътрешното тяло на климатика отчита код за грешка и климатикът автоматично спира работа. По-този начин компресорът се предпазва от повреди причинени от високата температура при изтичане на хладилния агент.

Основни характеристики:

 • Елегантен дизайн - опростен екстериор, който ще се побере във всеки интериор, с дискретно скрит въздушен изход и дисплей.
  Технология за пестене на енергия - високоефективната инверторна система и технологията за пестене на енергия iECO правят този климатик много икономичен за работа.
  Защита при изтичане на фреон - насоченият въздушен контакт се придвижва автоматично, за да насочва въздушния поток към всеки ъгъл на стаята.
  Функция “Flash Cool” - високочестотната система за стартиране генерира силен поток от хладен въздух за много кратко време.
  App Remote control – управление на климатика чрез приложението на Вашия смартфон.
  Интелигентна диагностика - автоматична система за наблюдение, която открива и диагностицира грешки на ранен етап.
  Smart Reminder - мобилното приложение на Midea напомня за почистване на филтрите на климатика.
  Wi-Fi управление – вградено.

Може да разгледате модела в тази част от страницата ни: ТУК.

4. ИНВЕРТОРЕН СТЕНЕН КЛИМАТИК SAMSUNG WIND FREE AR18RXWXCWKN/EU

Като световен лидер в областта на технологиите, Samsung разчита на много иновации и открития, за да трансформира непрекъснато лицето на електрониката. Със зашеметяващи дизайни и висока производителност, климатичните им решения революционизират света на климатизацията. SAMSUNG WIND FREE AR18RXWXCWKN/EU e eдно от най-добрите решения на марката за ефективен, стилен и многофункционален климатик.

Хладилните агенти са съществена част от климатика. Затова е много важно да изберете хладилни агенти, които имат ниско въздействие върху околната среда. Samsung добави хладилния агент R32 към жилищните климатици, за да защити озоновия слой и да намали глобалното затопляне.

Основни характеристики:

 • Енергоспестяване - до 68%.
  Wind Free охлаждане - охлажда по-широко и по-равномерно.
  Намалява над 99% от финия прах.
  Good Sleep – режим за спокоен сън.
  Режим за бързо охлаждане.
  Комфорт без промяна на настройките с двустепенен режим на охлаждане.
  Режим на таймера.
  Easy Filter Plus - разположен отвън, от горната страна,филтърът може лесно да се изважда и почиства.
  Wi-Fi контрол.

По-подробно може да разгледате този модел: ТУК.

5. ИНВЕРТОРЕН СТЕНЕН КЛИМАТИК MIDEA MISSION II MB-12N8D6-I

Внесете прохлада или отопление в своя дом с климатик MIDEA MISSION II MB-12N8D6-I. С висококачествена конструкция, функцията за отопление и функцията за охлаждане ще Ви предложат перфектните условия през различните сезони.

Климатикът има възможност да конфигурира работата си в реално време въз основа на своите условия и данни. В комбинация с йонизационни филтри с висока плътност, вие ще дишате кристално чист въздух без вредни вещества.

Освен това има технология за Flash Cooling / Heating, с която може да охлажда или отоплява пространството много бързо при първи старт. Климатикът Ви позволява и да работите от смартфона си чрез интуитивен потребителски интерфейс.

Оборудван е с функция iECO за повишени нива на пестене на енергия. Освен това, благодарение на интелигентната диагностика ще знаете всеки проблем, който може да възникне измежду 97 различни възможни кода за грешки.

Основни характеристики:

 • Комфортна технология
  Тих режим
  Йонизационни филтри с висока плътност
  Филтърната система напълно елиминира вредните вещества, осигурявайки чист въздух.
  Автоматично самопочистване
  Технология за бърз старт със силно подаване на студ / горещ въздух. По този начин веднага се постигат комфортни условия.
  С функцията Gear Change климатикът предлага възможност за избор на три нива на спестяване, 50%, 75% и 100
  Wi-Fi управление
  3D Airflow - осигурява равномерно разпределние на въздушния поток в помещението.

Всички гореописани модели климатици и много други може да намерите налични на страницата ни, където ще откриете и много промоционални предложения: ТУК.