Mitsubishi Electric - какво трябва да знаем за климатиците на бранда? (Част 4)

Предимства на климатиците Mitsubishi Electric и кои модели да изберете.

 

Кои са Mitsubishi?

Основана за първи път през 1870 г. от Ятаро Ивасаки, Mitsubishi Group се разраства в група от няколко независими компании, които са активни в почти всеки сектор на индустрията. Mitsubishi Electric е основана през 1921 г. и е запазила репутацията си за създаване на революционни нови технологии, които подпомагат бизнес сферите по целия свят.

Компанията влезе в историята, като разработи „мозъка“ на KOUNOTORI – безпилотно превозно средство за доставка, което се скачва с МКС. Също така брандът пусна първата автомобилна навигационна система, която включва GPS и свързва с телескопа Subaru, който сега се намира на върха на Мауна Кеа, Хавай.

Mitsubishi Electric откри своето HVAC подразделение през 1980 г. и оттогава разширява и развива нови авангардни технологии.

Днес се счита за една от водещите компании в бранша и предлага широка гама от ефективни климатици, които са идеални както за домове, така и за офиси.

Все по-голямото разнообразие на модели и марки затруднява избора на потребителите. Въпреки това брандът е един от най-успешните и е достоен конкурент на пазара.

 

Какво отличава Mitsubishi от конкуренцията?

Mitsubishi предлага продукти от висок клас, проектирани с иновативни функции, които могат да отговорят на високите изисквания на потребителите. Всички модули отговарят на стандарта „Mitsubishi Electric Quality“ и гарантират ефективност, издръжливост и висок комфорт. Компанията се откроява от конкуренцията си в няколко различни области, включително:

● Ефективност

Повечето климатици на Mitsubishi имат сертификат Energy Star. Те консумират по-малко електроенергия в сравнение с други нискоефективни продукти и спомагат за намаляване на разходите за енергия, което ги прави изключително щадящи околната среда.

● Иновация

Марката отправя предизвикателство към конкурентите си, като разработва климатични системи, които осигуряват изключителна производителност. Голяма част от тях са и подходящи за целогодишна употреба. Mitsubishi разработва невероятно сложни, но издръжливи продукти и системи, които могат да се използват при почти всички естествени климатични условия на земята.

Mitsubishi е и една от малкото компании, които продават инверторни термопомпи. Тези термопомпи използват инвертори, за да произвеждат топлината, необходима за ефективно отопление на помещението. Освен това те работят безупречно при минусови температури могат да устоят на почти всеки климат.

● Качество на въздуха

Цялото оборудване на Mitsubishi HVAC е проектирано с два отделни филтъра за осигуряване на по-чист въздух. Тази всеобхватна и усъвършенствана технология за филтриране гарантира подобрено качество на въздуха във Вашия дом, създавайки по-безопасна и здравословна среда.

● Шум

Цялото HVAC оборудване е проектирано да осигури тиха работа. Вътрешните тела разполагат с нискоскоростни вентилатори, които работят много по-тихо от високоскоростните вентилатори, намиращи се в други модели.

 

С мисията на Mitsubishi Electric да създава най-качествените продукти за охлаждане и отопление, не е изненада, че електрическите климатици на Mitsubishi печелят огромно признание по целия свят. Те много търсени за климатизация на офиси, където трябва ефективно да се поддържа подходяща температура. Това може да е правилното решение и за Вашия офис.

Както се очаква от Mitsubishi Electric, новите електрически климатици на Mitsubishi са оборудвани с най-новите иновации в охлаждането. Всеки климатик MSZ Mitsubishi има охлаждащ капацитет до 6,1kw и е проектиран за оптимална енергийна ефективност, както и сензори за следене на човешката температура и съответно регулиране на мощността.

Според Хираоки Ашизава, управляващ директор на Mitsubishi Electric Малайзия: „Сензорът за инфрачервени лъчи автоматично ще анализира температурния профил на стаята, за да определи позицията на обитателя въз основа на неговите топлинни характеристики и идеалното количество отопление или охлаждане може да бъде персонализирано според предпочитанията."

Вътрешните тела Mitsubishi Electric изглеждат отлично и откъм дизайн и всички те са идеални за всяко офис пространство или дом. Можете също така да се насладите на спокойствието и тишината, понеже тези уреди са с най-ниски нива на шум - само 19dBA.

Mitsubishi Electric също така проектира серия климатици MSZ-LN, които изискват по-малко поддръжка. С филтър Plasma Quad Plus, всеки климатик на Mitsubishi може лесно да се отърве от микроскопичните частици, а също така разполага с покритие с двойна бариера, за да предотврати натрупването на прах. Климатикът Mitsubishi Electric има за цел да осигури по-голяма ефективност и по-ниски загуби на енергия.

Това са и едни от най-добрите модели, които препоръчваме, ако сте любители на марката, като всички те включват безплатна доставка и монтаж в цялата страна:

 

ИНВЕРТОРЕН СТЕНЕН КЛИМАТИК MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-HR25VF
● Тип: стенен климатик;

● Технология: инверторен климатик;

● Енергиен клас: A++/A+;

● Охлаждане SEER: 6.20;

● Отопление SCOP: 4.30;

● Капацитет: 9 000 Btu;

● Гаранция: 36 месеца.

 

ИНВЕРТОРЕН СТЕНЕН КЛИМАТИК MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-EF35VGK
● Тип: стенен климатик;

● Технология: инверторен климатик;

● Енергиен клас: A+++/A++;

● Охлаждане SEER: 8.80;

● Отопление SCOP: 4.60;

● Капацитет: 12 000 Btu;

● Гаранция: 36 месеца.

 

ИНВЕРТОРЕН СТЕНЕН КЛИМАТИК MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AP50VGK

● Тип: стенен климатик;

● Технология: инверторен климатик;

● Енергиен клас: A++/A++;

● Охлаждане SEER: 7.40;

● Отопление SCOP: 4.70;

● Капацитет: 18 000 Btu;

● Гаранция: 36 месеца.

 

Гарантираме, че всеки един от посочените модели може да Ви предостави комфорта, от който се нуждаете. Разгледайте и останалите климатици на страницата на Климаонлайн. Свържете се с нас при нужда от консултация.