Серията Fuji Electric KETA притежава забележителни характеристики, които могат да удовлетворят изискванията на ценителите на красивата и качествена техника за дома. Инверторните климатици са с невероятно стилен дизайнерски панел, висока енергийна ефективност, дискретен режим на работа и още много възможности, които си струва да бъдат отбелязани.

 

Предимства на серия КЕТА

 

Стилен дизайн

Климатиците от серия КЕТА притежават изключително стилен и красив дизайн, който се съчетава чудесно със заобикалящата го среда. Тя е специално създадена за Европа.

 

Предният панел е с модерна 3D текстура, която придава хармония и елегантност на всяко помещение. Красивата триизмерна конструкция с извити повърхности променя цвета си спрямо светлината и изглежда стилно от всяка гледна точка.

 

Климатиците от серията се предлагат в две разцветки на панела, от които можете да изберете - сива и бяла.

 

Висока енергийна ефективност

Климатиците от серията се отличават и с много добра енергийна ефективност - SEER 7.40 (А++) на охлаждане и SCOP 4.10 (А+) на отопление. Това е постигнато благодарение на хибридния ламбда топлообменник с висока плътност и голяма площ, голямата вентилаторна турбина и екологичния фреон R32.

 

Комфортен въздушен поток

Благодарение на големия жалуз и структурата на вътрешното тяло, климатиците предоставят приятно и равномерно разпределение на въздушния поток.

 

Тих режим на работа

Климатичната система предлага възможност да настроите климатика в изключително тих режим на работа. При най-ниската степен на вентилатора се генерират едва 20 dB. Така можете да се насладите на спокойствието и комфорта, от които имате нужда.

 

Възможност за Wi-Fi управление

Управлявайте своя климатик отвсякъде и по всяко време. Климатиците от серия КЕТА Ви дават тази удобна възможност. Необходимо е само да се инсталира опционалният безжичен LAN интерфейс. Той може да бъде инсталиран лесно, без необходимост от специални познания.

 

Ако искате да управлявате климатика си чрез своя смартфон, Ви препоръчваме използването на интелигентното управление за климатици iCON FGL. Tо Ви дава възможност за пълен достъп до всички функции на системата, както и да регистрирате и управлявате неограничен брой климатични системи от едно мобилно устройство.

 

Два суперефективни филтъра

Системата разполага с интелигентна функция със светлинен индикатор, която Ви информира кога е време да почистите филтрите. Ябълково-катехиновият филтър предотвратява появяването на плесени и развитието на вредни микроорганизми, докато йонно-деодоризиращият филтър неутрализира наслоените миризми с помощта на йони, генерирани от керамиката със свръхфини частици.

 

Можете да научите повече за климатиците от луксозната серия Fuji Electric KETA на сайта на Климаонлайн.