ВГРАДЕН WI-FI 0% лихва с ДСК Инверторен стенен климатик с изкуствен интелект Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B) Midea Midea

Инверторен стенен климатик с изкуствен интелект Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

  • Тип: стенен климатик;
  • Технология: инверторен климатик;
  • Серия: Breezeless E;
  • Енергиен клас: A++/A+;
  • Охлаждане SEER: 7.60;
  • Отопление SCOP: 4.10;
  • Капацитет: 9 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца

Повече детайли

1,199 лв

Бърза поръчка
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Ефективност

CB1-09HRFN8-I(B) разполага с енергийна ефективност SEER 7.60 (А++) на охлаждане и SCOP 4.10 (А+) на отопление.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Голям капацитет

Системата е с капацитет 9000 Btu и достига максимална мощност от 2.80 kW при охлаждане и 2.93 kW при отопление.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Ниво на шум

Настроена на най-ниска степен на вентилатора, климатичната система генерира едва 19.5 dB, като по този начин гарантира перфектен комфорт.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Работен диапазон

CB1-09HRFN8-I(B) разполага с широк работен диапазон: от -15 ~ 50°C при охлаждане и от -20 ~ 24°C при отопление.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Доклад за пестене на енергия

Изĸлючитeлнo пpeцизнaтa тexнoлoгия зa cлeдeнe нa ĸoнcyмaциятa мoжe дa пpocлeди ĸoнcyмaциятa нa eнepгия.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Самообучаващ се изкуствен интелект

Міdеа Вrееzеlеѕѕ Е използва изкуствен интелект, за да предостави най-добра икономия спрямо условията в работната среда.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Интелигентна крива на съня

Міdеа Вrееzеlеѕѕ Е мoжe aвтoмaтичнo дa peгyлиpa тeмпepaтypaтa пo вpeмe нa cън cпopeд вaшaтa личнa нacтpoйĸa в МЅmаrtНоmе.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Cool Flash Plus

Texнoлoгиятa Міdеа Сооl Flаѕh Рluѕ мoжe дa oxлaди цялoтo пoмeщeниe мигнoвeнo.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Breezeless технология

ТwіnflарTM cтpyĸтypaтa c 5013 мини-дyпĸи мoжe дa тpaнcфopмиpa cилния въздyшeн пoтoĸ в xиляди мaлĸи cтpyни въздyx.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Heat Flash

C мoщeн тoпъл въздyшeн пoтoĸ, тexнoлoгиятa Неаt Flаѕh мoжe дa зaтoпли цялoтo пoмeщeниe зa ĸpaтĸo вpeмe.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Air Magic+

Генерираните отрицателни йони изпълват помещението и убиват бактерии, включително ешерихия коли, стафилококус ауреус и H1N1.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

i-Clean

4-cтeпeннa тexнoлoгия зa caмoпoчиcтвaнe c виcoĸa тeмпepaтypa, ĸoятo пpeчиcтвa в дълбoчинa тoплooбмeнниĸa нa вътpeшнoтo тялo нa ĸлимaтиĸa.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

OTA технология

ОТА тexнoлoгиятa пoзвoлявa aĸтyaлизиpaнe нa coфтyepa нa ĸлимaтиĸa пpeз бeзжичнaтa мpeжa. C тoвa Міdеа мoжe нeпpeĸъcнaтo дa извъpшвa нaдгpaждaнe.
Инверторен климатик Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Бъдете свързани

Πpилoжeниeтo Міdеа Ѕmаrt Ноmе paбoти c Аmаzоn Аlеха, Gооglе Ноmе и ІFТТТ.Koнтpoлиpaйтe cъcтoяниeтo нa вcичĸитe cи ycтpoйcтвa пo вcяĸo вpeмe.

High Density филтър

В сравнение с обикновенните филтри за прах high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър

Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми.

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малките частици прах, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Троен филтър

Комбинация от 3 филтъра за пречистване на въздуха и неутрализиране на вредните микроорганизми и бактерии в климатизираното помещение.

Air Magic+™

Air Magic+™ премахва праха и вредните микроорганизми чрез генериране на положителни и отрицателни йони от водни частици, за да можете да дишате чист, свеж и здравословен въздух, като в същия момент поддържа кожата Ви хидратирана. При стартиране на функцията, вграденото устройство Air Magic+™ генерира положителни и отрицателни йони за отстраняване на бактерии и прах във въздуха. След това системата за двойно филтриране отсява вредните микрочастици, така че циркулиращият въздух в помещението да остане чист.

i-Clean

Функцията за самопочистване i-Clean използва подобрен алгоритъм, надграждайки стандартното самопочистване. iClean редува режим охлаждане и отопление, за да обледи и обезскрежи топлообменника на вътрешното тяло, кaто по този начин постига много по-добро почистване и елиминира повече вредни организми. Функцията i-Clean се изпълнява двойно по-дълго време от обикновеното самопочистване - около 30-35 минути.

Нискотемпературен кит

Нискотемпературният кит позволява на климатичната системата да работи в режим на охлаждане при външна температура -15°C.

Golden Fin покритие на топлообменника

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното Blue Fin покритие. Golden Fin ефективно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Отчитане на изтичане на фреон

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент. Функцията е налична само в режим охлаждане.

8°C отопление

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Турбо режим

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желана температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се завръща към зададения, преди активиране на режим Turbo.

Хоризонтално реене на жалузите

Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Вертикално реене на жалузите

Вертикалните жалузи се реят под ъгъл 110°, докато при обикновените климатици това става само при 80°. По този начин се получава охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Функция “Follow Me”

Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира.

Работа в авариен режим

При повечето климатици, когато възникне грешка в температурния сензор, системата спира работа. При Midea вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

ECO режим

Този икономичен режим интегрира в себе си нова иновативна ECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрекъсната работа.

Нощен режим

При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

1W Standby

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим Standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия.

Извеждане на конденза от две страни

Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Автоматичен рестарт

В случай, че климатикът спре работа неочаквано поради прекъсване на захранването, веднага след възобновяването му той ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен преди спиране на захранването.

24-часов таймер

Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Съвместимост с мулти сплит

Вътрешното тяло е съвместимо и с двете моно и мулти инверторни системи, което дава възможност за лесен избор на подходящо вътрешно и външно тяло. Това е удобно решение при складови помещения и търговски центрове.

Wi-Fi управление

Wi-Fi управлението позволява лесен контрол над климатичната система чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Управлението на климатика може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

Ефект Breezeless

Иновативният ефект Breezeless осигурява равномерно разпределение на въздуха, като по този начин се избягва прякото въздействие върху хората в стаята. Това елиминира усещането за въздушно течение от климатичната система.

Breeze Away

С едно натискане на бутона посоката на въздушния поток се регулира автоматично до максималния ъгъл, за да се предотврати директно въздушно течение.

Gear Shift

Възможност за настройка на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране консумацията на електроенергия. Функция Gear Change е налична само в режим на охлаждане.

ПроизводителMidea
ТехнологияИнвертор
ТипСтенни климатици
СерияBreezeleSS E
Модел вътрешно тялоCB1-09HRFN8-I(B)
Модел външно тялоCB1-09HFNX-O(B)
За помещенияот 8 до 22 кв.м.
Захранване (V/ø/Hz)220-240 / 1 / 50
Капацитет (BTU)9 000 BTU
Енергиен клас (охлаждане)A++
Енергиен клас (отопление)A+
Охлаждане (kW)2.80 (1.03 ~ 3.52)
Отопление (kW)2.93 (1.03 ~ 3.81)
Консумация охлаждане (kW)0.77 (0.08 ~ 1.30)
Консумация отопление (kW)0.69 (0.10 ~ 1.25)
SEER (сезонна ефективност на охлаждане)7.60
SCOP (сезонна ефективност на отопление)4.10
Ниво на шум - Вътрешно тяло (dB)37 / 32 / 20.5 / 19.5
Ниво на шум - Външно тяло (dB)55.5
Размери вътрешно тяло ШxВxД (мм)812 x 299 x 199
Размери външно тяло ШxВxД (мм)720 x 495 x 270
Тегло вътрешно тяло (кг)9.1
Тегло външно тяло (кг)22.7
Работен диапазон при охлаждане (°C)-15 ~ 50
Работен диапазон при отопление (°C)-20 ~ 24
Хладилен агент (Фреон)R32
Гаранция36 месеца
ПроизходКитай

Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I

Изтегли (82.6k)

Споделете своето мнение

Инверторен стенен климатик с изкуствен интелект Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Инверторен стенен климатик с изкуствен интелект Midea Breezeless E CB1-09HRFN8-I(B)

Технически характеристики

ПроизводителMidea
ТехнологияИнвертор
ТипСтенни климатици
СерияBreezeleSS E
Модел вътрешно тялоCB1-09HRFN8-I(B)
Модел външно тялоCB1-09HFNX-O(B)
За помещенияот 8 до 22 кв.м.
Захранване (V/ø/Hz)220-240 / 1 / 50
Капацитет (BTU)9 000 BTU
Енергиен клас (охлаждане)A++
Енергиен клас (отопление)A+
Охлаждане (kW)2.80 (1.03 ~ 3.52)
Отопление (kW)2.93 (1.03 ~ 3.81)
Консумация охлаждане (kW)0.77 (0.08 ~ 1.30)
Консумация отопление (kW)0.69 (0.10 ~ 1.25)
SEER (сезонна ефективност на охлаждане)7.60
SCOP (сезонна ефективност на отопление)4.10
Ниво на шум - Вътрешно тяло (dB)37 / 32 / 20.5 / 19.5
Ниво на шум - Външно тяло (dB)55.5
Размери вътрешно тяло ШxВxД (мм)812 x 299 x 199
Размери външно тяло ШxВxД (мм)720 x 495 x 270
Тегло вътрешно тяло (кг)9.1
Тегло външно тяло (кг)22.7
Работен диапазон при охлаждане (°C)-15 ~ 50
Работен диапазон при отопление (°C)-20 ~ 24
Хладилен агент (Фреон)R32
Гаранция36 месеца
ПроизходКитай

Статии от блога

Предимства на хиперинверторните климатици
Предимства на хиперинверторните климатици
Все повече потребители започват да се интересуват от предимствата на хиперинверторните климатици....
окт 21, 2022 1859
Кратка история на климатика
Кратка история на климатика
Кратка история на климатика Кога и как е създаден климатикът?   Климатикът е...
яну 17, 2022 1839
Влиянието на замърсяването на въздуха върху здравето и как пречиствателите могат да помогнат
Влиянието на замърсяването на въздуха върху здравето и как пречиствателите могат да помогнат
Въздушното замърсяване е сериозен проблем, който засяга обществото в глобален аспект....
юни 19, 2023 268
Домашно почистване на климатика
Домашно почистване на климатика
Домашно почистване на климатика Инструкции за лесно почистване на климатика вкъщи...
мар 23, 2022 22055
Най-добрите модели климатици
Най-добрите модели климатици
Изборът на най-добрия модел климатик е важно решение. Това е основна инвестиция, която може да Ви...
ное 24, 2020 2298
Как да поддържате влагоуловителя си?
Как да поддържате влагоуловителя си?
Как да полагате подходящите грижи за влагоуловителя си? Влагата не е нещо безобидно. Ако...
окт 20, 2021 1185
Приемам

Магазинът използва бисквитки с цел по-голяма защита на Вашите данни при пазаруване. За повече информация натиснете тук.