Инверторен стенен климатик Daikin FTXP25L Comfora 2018 R32

Инверторният стенен климатик FTXP25L от серия Comfora е с висок енергиен клас A++ в режим на охлаждане и отопление. Елегантният и стилен дизайн на вътрешното тяло позволява да се впише превъзходно в интериора на всеки дом. А вграденият филтър с титанов апатит отстранява всички микроорганизми във въздуха на климатизираното помещение и осигурява чист и свеж въздух.

Повече детайли

Бърза поръчка без регистрация
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с условията за ползване..
Отмени    
.
Бърза поръчка
Кредитен модул TBI Bank 19.68

12 x 149.99 лв.

Повече информация

Икономичен режимИкономичен режим - Икономичният режим Ви позволява да пестите енергия и да намалите разходите за електричество. Режимът Ви дава възможност да се настрои определен разход на енергия по Ваш избор, с цел намаляване на опастност от натоварване на електрическата мрежа при включени други електроуреди.

Пестене на енергия в режим изчакванеПестене на енергия в режим изчакване - Разходът на енергия се намалява с до 80%. При отсъствие на хора в климатизираното помещение за повече от 20 минути, климатикът преминава в енергоспестяващ режим.

Нощен режим на работаНощен режим на работа - Режимът на работа спестява енергия чрез предотвратяване на преохлаждане или прекалено затопляне в помещението по време на сън.

Само вентилаторСамо вентилатор - Климатикът има възможност да работи като вентилатор без да охлажда или отоплява помещението.

Комфортен въздушен потокКомфортен въздушен поток - Климатикът предотвратява директно въздушно течение като не позволява вдухване на студен или топъл въздух към тялото на човек.

Режим пълна мощностРежим пълна мощност - Режимът Ви дава възможност в рамките на броени минути за достигане на желана от Вас температура. След достигане на желаната температура, климатикът продължава своята работа на предишният режим на работа.

Безшумна работа на вътрешното тялоБезшумна работа на вътрешното тяло - С активирането на режим безшумна работа, вътрешното тяло на климатика намаля шума с до 3dB. Функцията е идеална за използване по време на сън, учене или потребности свързани с концентрация и спокойствие.

Вертикално реене на жалузитеВертикално реене на жалузите - Жалузите се реят автоматично нагоре и надолу, за осигуряване на равномерно разпределение на въздушния поток и комфорт в помещението.

Автоматична скорост на вентилатораАвтоматична скорост на вентилатора - Климатикът автоматично избира необходимите обороти на вентилатора, за да достигне до желана от Вас температура в помещението.

Степени на оборотите на вентилатораСтепени на оборотите на вентилатора - Климатикът позволява да се изберат определени обороти на вентилатора по Ваш избор.

Суха програмаСуха програма - Програмата Ви дава възможност да се намали влажността във въздуха на климатизираното помещение, без да навреди на температурата.

24-часов таймер24-часов таймер - Климатикът Ви дава възможност предварително да зададете да започне работа в рамките на 24 часа в режим на охлаждане или отопление.

Автоматично превключване между охлаждане и отоплениеАвтоматично превключване между охлаждане и отопление - Климатикът автоматично превключва в режим охлаждане или отопление в зависимост от зададената от Вас температура на стаята.

Автоматично рестартиранеАвтоматично рестартиране - При спиране на електрозахранването и след завръщането му, климатикът се рестартира, запазва настройките си и продължава работа.

Филтър за фотокаталитично пречистване на въздуха от титанов апатитФилтър за фотокаталитично пречистване на въздуха от титанов апатит - Филтърът премахва микроскопичните прахови частици от въздуха, разгражда миризмите от тютюна и домашни любимци. Ефективно унищожава вредни микроорганизми като бактерии, вируси и алергени.

Инфрачервено дистанционно управлениеИнфрачервено дистанционно управление - Позволява да контролирате климатика от разстояние.

Съвместими с мулти сплит системиСъвместими с мулти сплит системи - Вътрешното тяло дава възможност да участва в мулти сплит система. Едно външно тяло може да бъде свързано с до пет вътрешни тела, всяко от които работи индивидуално без да зависи от другите.

СамодиагностикаСамодиагностика - Климатикът опростява подръжката като индикира за системни грешки или повреди.

Възможност за онлайн управлениеВъзможност за онлайн управление - Възможност за управление на климатичната система чрез Вашият смартфон, персонален компютър или таблет, независимо от местоположението Ви.

Технически характеристики

Техническа спецификация на инверторен стенен климатик Daikin FTXP25L
Вътрешно тялоFTXP25L
Външно тялоRXP25L
Капацитет охлажданеМин./Ном./Макс.kW1,3/2,5/3,0
Капацитет отоплениеМин./Ном./Макс.kW1,3/3,0/4,0
Входяща мощностОхлажданеМин./Ном./Макс.kW0,31/0,65/0,72
ОтоплениеМин./Ном./Макс.kW0,25/0,69/0,95
Сезонна ефективностОхлажданеЕнергиен класA++
Проектен капацитетkW2,50
SEER6,92
Годишен разход на електроенергияkWh127
Отопление (умерен климат)Енергиен класA++
Проектен капацитетkW2,40
SCOP/A4,61
Годишен разход на електроенергияkWh728
Вътрешно тялоFTXP25L
РазмериТялоВ х Ш х Дmm286x770x225
Въздушен филтърТипСваляем / миещ се
Ниво на звуково наляганеОхлажданеdBA40/26/20
ОтоплениеdBA40/28/21
Външно тялоRXP25L
РазмериТялоВ х Ш х Дmm550x765x285
Ниво на звуково наляганеОхлажданеdBA46
ОтоплениеdBA47
Работен диапазонОхлажданеВъншна темп. Мин-Макс°CDB-10~46
ОтоплениеВъншна темп. Мин-Макс°CWB-15~18
Хладилен агентТип / Зарежданеkg-TCO2Eq / GWPR-32/0,70/0,48/675
Тръбни съединенияДължина на тръбите ВнТ - ВтТМакс.m15
Разлика в нивата ВтТ - ВнТМакс.m12
Ток - 50HzМаксимален ток за предпазителя (MFA)-A16

Гаранционен срок: 36 месеца

Отзиви

Напишете отзив

Инверторен стенен климатик Daikin FTXP25L Comfora 2018 R32

Инверторен стенен климатик Daikin FTXP25L Comfora 2018 R32

Инверторният стенен климатик FTXP25L от серия Comfora е с висок енергиен клас A++ в режим на охлаждане и отопление. Елегантният и стилен дизайн на вътрешното тяло позволява да се впише превъзходно в интериора на всеки дом. А вграденият филтър с титанов апатит отстранява всички микроорганизми във въздуха на климатизираното помещение и осигурява чист и свеж въздух.