Инверторен стенен климатик Daikin FTXJ35MW Emura White 2018 R32

Инверторен стенен климатик Daikin FTXJ35MW Emura White 2018 R32

Инверторен стенен климатик Daikin FTXJ35MW от серия Emura II е с елегантен дизайн, който великолепно съчетава комбинацията между ефективност и лукс. Освен красивия дизайн, климатикът се грижи за Вашето здраве с вградения въздухопречиствателен филтър, който унижощава дребните микроорганизми и улавя алергените. А нивото на звуково налягане едва достига 19dB, което прави климатика почти безшумен.

Повече детайли

Бърза поръчка без регистрация
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с условията за ползване..
Отмени    
.
Бърза поръчка
Кредитен модул TBI Bank 19.68

12 x 298.57 лв.

Повече информация

Икономичен режимИкономичен режим - Икономичният режим Ви позволява да пестите енергия и да намалите разходите за електричество. Режимът Ви дава възможност да се настрои определен разход на енергия по Ваш избор, с цел намаляване на опастност от натоварване на електрическата мрежа при включени други електроуреди.

Интелигентно око за две зониИнтелигентно око за две зони - С интелигентното око за две зони въздушният поток се изпраща в зона различна от регистрираните хора в стаята. При отчитане на двама души в климатизираното помещение, въздушният поток се насочва встрани от хората. При отчитане липса на хора в помещението, климатикът преминава в енергоспестяващ режим.

Пестене на енергия в режим изчакванеПестене на енергия в режим изчакване - Разходът на енергия се намалява с до 80%. При отсъствие на хора в климатизираното помещение за повече от 20 минути, климатикът преминава в енергоспестяващ режим.

Нощен режим на работаНощен режим на работа - Режимът на работа спестява енергия чрез предотвратяване на преохлаждане или прекалено затопляне в помещението по време на сън.

Само вентилаторСамо вентилатор - Климатикът има възможност да работи като вентилатор без да охлажда или отоплява помещението.

Комфортен въздушен потокКомфортен въздушен поток - Климатикът предотвратява директно въздушно течение като не позволява вдухване на студен или топъл въздух към тялото на човек.

Режим пълна мощностРежим пълна мощност - Режимът Ви дава възможност в рамките на броени минути за достигане на желана от Вас температура. След достигане на желаната температура, климатикът продължава своята работа на предишният режим на работа.

Тих режим на работаТих режим на работа - Вътрешното тяло на климатикът работи до почти безшумен режим, гарантирано спокойствие и приятна атмосфера.

Безшумна работа на вътрешното тялоБезшумна работа на вътрешното тяло - С активирането на режим безшумна работа, вътрешното тяло на климатика намаля шума с до 3dB. Функцията е идеална за използване по време на сън, учене или потребности свързани с концентрация и спокойствие.

Безшумна работа на външното тялоБезшумна работа на външното тяло - С активиране на безшумна работа, външното тяло на климатикът намаля шума с до 3dB без да пречи на околните.

Триизмерен въздушен потокТриизмерен въздушен поток - Въздушният поток циркулира в хоризонтална и вертикална посока, за да климатизира качествено помещението.

Вертикално реене на жалузитеВертикално реене на жалузите - Жалузите се реят автоматично нагоре и надолу, за осигуряване на равномерно разпределение на въздушния поток и комфорт в помещението.

Хоризонтално реене на жалузитеХоризонтално реене на жалузите - Жалузите се реят автоматично наляво и надясно, за осигуряване на равномерно разпределение на въздушния поток и комфорт в помещението.

Автоматична скорост на вентилатораАвтоматична скорост на вентилатора - Климатикът автоматично избира необходимите обороти на вентилатора, за да достигне до желана от Вас температура в помещението.

Степени на оборотите на вентилатораСтепени на оборотите на вентилатора - Климатикът позволява да се изберат определени обороти на вентилатора по Ваш избор.

Суха програмаСуха програма - Програмата Ви дава възможност да се намали влажността във въздуха на климатизираното помещение, без да навреди на температурата.

Седмичен таймерСедмичен таймер - Таймерът Ви позволява предварително да зададете на климатикът да стартира работа по всяко време от деня или седмицата в режим на охлаждане или отопление.

24-часов таймер24-часов таймер - Климатикът Ви дава възможност предварително да зададете да започне работа в рамките на 24 часа в режим на охлаждане или отопление.

Автоматично превключване между охлаждане и отоплениеАвтоматично превключване между охлаждане и отопление - Климатикът автоматично превключва в режим охлаждане или отопление в зависимост от зададената от Вас температура на стаята.

Автоматично рестартиранеАвтоматично рестартиране - При спиране на електрозахранването и след завръщането му, климатикът се рестартира, запазва настройките си и продължава работа.

Филтър за фотокаталитично пречистване на въздуха от титанов апатитФилтър за фотокаталитично пречистване на въздуха от титанов апатит - Филтърът премахва микроскопичните прахови частици от въздуха, разгражда миризмите от тютюна и домашни любимци. Ефективно унищожава вредни микроорганизми като бактерии, вируси и алергени.

Инфрачервено дистанционно управлениеИнфрачервено дистанционно управление - Позволява да контролирате климатика от разстояние.

Дистанционно управление с кабелДистанционно управление с кабел - Позволява Ви да регулирате климатика от разстояние.

Централизирано управлениеЦентрализирано управление - Регулиране на климатика от една централна точка.

Съвместими с мулти сплит системиСъвместими с мулти сплит системи - Вътрешното тяло дава възможност да участва в мулти сплит система. Едно външно тяло може да бъде свързано с до пет вътрешни тела, всяко от които работи индивидуално без да зависи от другите.

СамодиагностикаСамодиагностика - Климатикът опростява подръжката като индикира за системни грешки или повреди.

Възможност за онлайн управлениеВъзможност за онлайн управление - Възможност за управление на климатичната система чрез Вашият смартфон, персонален компютър или таблет, независимо от местоположението Ви.

Технически характеристики

Техническа спецификация на инверторен стенен климатик Daikin FTXJ35MW
Вътрешно тялоFTXJ35MW
Външно тялоRXJ35M
Капацитет охлажданеМин./Ном./Макс.kW1,4/3,5/3,8
Капацитет отоплениеМин./Ном./Макс.kW1,4/4,0/5,0
Входяща мощностОхлажданеНом.kW0,86
ОтоплениеНом.kW0,99
Сезонна ефективностОхлажданеЕнергиен класA++
Проектен капацитетkW3,50
SEER7,19
Годишен разход на електроенергияkWh170
Отопление (умерен климат)Енергиен класA++
Проектен капацитетkW3,00
SCOP/A4,60
Годишен разход на електроенергияkWh913
Вътрешно тялоFTXJ35MW
РазмериТялоВ х Ш х Дmm303x998x212
Въздушен филтърТипСваляем / миещ се / защитен от плесен
Ниво на звуково наляганеОхлажданеdBA45/26/20
ОтоплениеdBA45/29/20
Външно тялоRXJ35M
РазмериТялоВ х Ш х Дmm550x765x285
Ниво на звуково наляганеОхлаждане (Високо/Ниско/Безшумен режим)dBA48/45
Отопление (Високо/Ниско/Безшумен режим)dBA48/45
Работен диапазонОхлажданеВъншна темп. Мин-Макс°CDB-10~46
ОтоплениеВъншна темп. Мин-Макс°CWB-15~18
Хладилен агентТип / Зарежданеkg-TCO2Eq / GWPR-32/0,72/0,5/675
Тръбни съединенияДължина на тръбите ВнТ - ВтТМакс.m20
Разлика в нивата ВтТ - ВнТМакс.m15
Ток - 50HzМаксимален ток за предпазителя (MFA)-A10

Гаранционен срок: 36 месеца

Отзиви

Напишете отзив

Инверторен стенен климатик Daikin FTXJ35MW Emura White 2018 R32

Инверторен стенен климатик Daikin FTXJ35MW Emura White 2018 R32

Инверторен стенен климатик Daikin FTXJ35MW от серия Emura II е с елегантен дизайн, който великолепно съчетава комбинацията между ефективност и лукс. Освен красивия дизайн, климатикът се грижи за Вашето здраве с вградения въздухопречиствателен филтър, който унижощава дребните микроорганизми и улавя алергените. А нивото на звуково налягане едва достига 19dB, което прави климатика почти безшумен.