Инверторен климатик Daikin FTXM25K

Инверторен климатик Daikin FTXM25М Perfera фреон R32

 • Тип: стенен климатик;
 • Технология: инверторен климатик;
 • Енергиен клас: А+++/A+++;
 • Охлаждане SEER: 8.52;
 • Отопление SCOP: 5.06;
 • Капацитет: 9 000 Btu;
 • Гаранция: 36 месеца.

Повече детайли

Бърза поръчка без регистрация
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с условията за ползване..
Отмени    
.
Бърза поръчка
Кредитен модул TBI Bank 19.68

12 x 205.24 лв.

Повече информация

Икономичен режимИкономичен режим - Икономичният режим Ви позволява да пестите енергия и да намалите разходите за електричество. Режимът Ви дава възможност да се настрои определен разход на енергия по Ваш избор, с цел намаляване на опастност от натоварване на електрическата мрежа при включени други електроуреди.

Интелигентно око за две зониИнтелигентно око за две зони - С интелигентното око за две зони въздушният поток се изпраща в зона различна от регистрираните хора в стаята. При отчитане на двама души в климатизираното помещение, въздушният поток се насочва встрани от хората. При отчитане липса на хора в помещението, климатикът преминава в енергоспестяващ режим.

Пестене на енергия в режим изчакванеПестене на енергия в режим изчакване - Разходът на енергия се намалява с до 80%. При отсъствие на хора в климатизираното помещение за повече от 20 минути, климатикът преминава в енергоспестяващ режим.

Нощен режим на работаНощен режим на работа - Режимът на работа спестява енергия чрез предотвратяване на преохлаждане или прекалено затопляне в помещението по време на сън.

Само вентилаторСамо вентилатор - Климатикът има възможност да работи като вентилатор без да охлажда или отоплява помещението.

Комфортен въздушен потокКомфортен въздушен поток - Климатикът предотвратява директно въздушно течение като не позволява вдухване на студен или топъл въздух към тялото на човек.

Режим пълна мощностРежим пълна мощност - Режимът Ви дава възможност в рамките на броени минути за достигане на желана от Вас температура. След достигане на желаната температура, климатикът продължава своята работа на предишният режим на работа.

Тих режим на работаТих режим на работа - Вътрешното тяло на климатикът работи до почти безшумен режим, гарантирано спокойствие и приятна атмосфера.

Безшумна работа на вътрешното тялоБезшумна работа на вътрешното тяло - С активирането на режим безшумна работа, вътрешното тяло на климатика намаля шума с до 3dB. Функцията е идеална за използване по време на сън, учене или потребности свързани с концентрация и спокойствие.

Безшумна работа на външното тялоБезшумна работа на външното тяло - С активиране на безшумна работа, външното тяло на климатикът намаля шума с до 3dB без да пречи на околните.

Триизмерен въздушен потокТриизмерен въздушен поток - Въздушният поток циркулира в хоризонтална и вертикална посока, за да климатизира качествено помещението.

Вертикално реене на жалузитеВертикално реене на жалузите - Жалузите се реят автоматично нагоре и надолу, за осигуряване на равномерно разпределение на въздушния поток и комфорт в помещението.

Хоризонтално реене на жалузитеХоризонтално реене на жалузите - Жалузите се реят автоматично наляво и надясно, за осигуряване на равномерно разпределение на въздушния поток и комфорт в помещението.

Автоматична скорост на вентилатораАвтоматична скорост на вентилатора - Климатикът автоматично избира необходимите обороти на вентилатора, за да достигне до желана от Вас температура в помещението.

Суха програмаСуха програма - Програмата Ви дава възможност да се намали влажността във въздуха на климатизираното помещение, без да навреди на температурата.

Седмичен таймерСедмичен таймер - Таймерът Ви позволява предварително да зададете на климатикът да стартира работа по всяко време от деня или седмицата в режим на охлаждане или отопление.

24-часов таймер24-часов таймер - Климатикът Ви дава възможност предварително да зададете да започне работа в рамките на 24 часа в режим на охлаждане или отопление.

Автоматично превключване между охлаждане и отоплениеАвтоматично превключване между охлаждане и отопление - Климатикът автоматично превключва в режим охлаждане или отопление в зависимост от зададената от Вас температура на стаята.

Автоматично рестартиранеАвтоматично рестартиране - При спиране на електрозахранването и след завръщането му, климатикът се рестартира, запазва настройките си и продължава работа.

Flash streamerFlash streamer - Генерират се високоскоростни електрони, които ефективно унищожават бактерии, вируси и алергени, и прави въздуха чист и здравословен.

Филтър за фотокаталитично пречистване на въздуха от титанов апатитФилтър за фотокаталитично пречистване на въздуха от титанов апатит - Филтърът премахва микроскопичните прахови частици от въздуха, разгражда миризмите от тютюна и домашни любимци. Ефективно унищожава вредни микроорганизми като бактерии, вируси и алергени.

Инфрачервено дистанционно управлениеИнфрачервено дистанционно управление - Позволява да контролирате климатика от разстояние.

Дистанционно управление с кабелДистанционно управление с кабел - Позволява Ви да регулирате климатика от разстояние.

Централизирано управлениеЦентрализирано управление - Регулиране на климатика от една централна точка.

Съвместими с VRV за жилищно приложениеСъвместими с VRV за жилищно приложение - Вътрешното тяло дава възможност да участва във VRV система. Едно външно тяло може да бъде свързано с до девет вътрешни тела, всяко от които работи индивидуално без да зависи от другите.

СамодиагностикаСамодиагностика - Климатикът опростява подръжката като индикира за системни грешки или повреди.

Възможност за онлайн управлениеВъзможност за онлайн управление - Възможност за управление на климатичната система чрез Вашият смартфон, персонален компютър или таблет, независимо от местоположението Ви.

Технически характеристики

Техническа спецификация на инверторен климатик Daikin FTXM25M (R32)
Вътрешно тялоFTXM25M
Външно тялоRXM25M
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)1.30-2.50-3.20
Отдавана мощност (отопление) (kW)1.30-2.80-4.70
Захранващо напрежение (V)220V-240V – 50 Hz
EER (хладилен коефициент, охлаждане)4.57 A
COP (коеф. на трансформация, отпопление)5.00 A
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)8.52 - клас A+++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)5.06 - клас A+++
Шум (вътрешно тяло) (dB)19 / 25 / 39 / 41
Шум (външо тяло) (dB)46 / 47
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)294 x 811 x 272
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)550 x 765 x 285
Работен диапазон при охлаждане (°С)-10 до +46
Работен диапазон при отопление (°С)-15 до +18
Хладилен агентR32

Отзиви

Напишете отзив

Инверторен климатик Daikin FTXM25М Perfera фреон R32

Инверторен климатик Daikin FTXM25М Perfera фреон R32

 • Тип: стенен климатик;
 • Технология: инверторен климатик;
 • Енергиен клас: А+++/A+++;
 • Охлаждане SEER: 8.52;
 • Отопление SCOP: 5.06;
 • Капацитет: 9 000 Btu;
 • Гаранция: 36 месеца.