Инверторен стенен климатик Daikin FTXA50AT Stylish 2018 Цвят дърво R32

Нов продукт

Инверторен стенен климатик FTXA50AT от серия Stylish е с висока енергийна ефективност в режим на охлаждане A++ и отопление A++. Компактния и елегантен дизайн на климатика позволява монтаж при всеки интериор. С добавен ефект на Коанда, който оптимизира и подобрява разпределението на въздушният поток в климатизираното помещение с помощта на специално проектирани клапи.

Повече детайли

Кредитен модул TBI Bank 19.68

12 x 425.32 лв.

Повече информация

Икономичен режимИкономичен режим - Икономичният режим Ви позволява да пестите енергия и да намалите разходите за електричество. Режимът Ви дава възможност да се настрои определен разход на енергия по Ваш избор, с цел намаляване на опастност от натоварване на електрическата мрежа при включени други електроуреди.

Пестене на енергия в режим изчакванеПестене на енергия в режим изчакване - Разходът на енергия се намалява с до 80%. При отсъствие на хора в климатизираното помещение за повече от 20 минути, климатикът преминава в енергоспестяващ режим.

Нощен режим на работаНощен режим на работа - Режимът на работа спестява енергия чрез предотвратяване на преохлаждане или прекалено затопляне в помещението по време на сън.

Само вентилаторСамо вентилатор - Климатикът има възможност да работи като вентилатор без да охлажда или отоплява помещението.

Ефект на Коанда - отоплениеЕфект на Коанда - отопление - Ефектът на Коанда оптимизира въздушния поток в режим на отопление. С помощта на специално проектирани клапи, по-насоченият въздушен поток позволява по-добро разпределение на температурата в цялата стая.

Ефект на Коанда - охлаждане Ефект на Коанда - охлаждане - Ефектът на Коанда оптимизира въздушния поток в режим на охлаждане. С помощта на специално проектирани клапи, по-насоченият въздушен поток позволява по-добро разпределение на температурата в цялата стая.

Фасетен сензор Фасетен сензор - Фасетният сензор определя реалната стайна температура и разпределя въздуха равномерно из помещението, преди да премине към модел на въздушен поток, който насочва топъл или студен въздух към зони, в които това е необходимо

Комфортен въздушен потокКомфортен въздушен поток - Климатикът предотвратява директно въздушно течение като не позволява вдухване на студен или топъл въздух към тялото на човек.

Режим пълна мощностРежим пълна мощност - Режимът Ви дава възможност в рамките на броени минути за достигане на желана от Вас температура. След достигане на желаната температура, климатикът продължава своята работа на предишният режим на работа.

Тих режим на работаТих режим на работа - Вътрешното тяло на климатикът работи до почти безшумен режим, гарантирано спокойствие и приятна атмосфера.

Безшумна работа на вътрешното тялоБезшумна работа на вътрешното тяло - С активирането на режим безшумна работа, вътрешното тяло на климатика намаля шума с до 3dB. Функцията е идеална за използване по време на сън, учене или потребности свързани с концентрация и спокойствие.

Безшумна работа на външното тялоБезшумна работа на външното тяло - С активиране на безшумна работа, външното тяло на климатикът намаля шума с до 3dB без да пречи на околните.

Триизмерен въздушен потокТриизмерен въздушен поток - Въздушният поток циркулира в хоризонтална и вертикална посока, за да климатизира качествено помещението.

Вертикално реене на жалузитеВертикално реене на жалузите - Жалузите се реят автоматично нагоре и надолу, за осигуряване на равномерно разпределение на въздушния поток и комфорт в помещението.

Хоризонтално реене на жалузитеХоризонтално реене на жалузите - Жалузите се реят автоматично наляво и надясно, за осигуряване на равномерно разпределение на въздушния поток и комфорт в помещението.

Автоматична скорост на вентилатораАвтоматична скорост на вентилатора - Климатикът автоматично избира необходимите обороти на вентилатора, за да достигне до желана от Вас температура в помещението.

Степени на оборотите на вентилатораСтепени на оборотите на вентилатора - Климатикът позволява да се изберат определени обороти на вентилатора по Ваш избор.

Суха програмаСуха програма - Програмата Ви дава възможност да се намали влажността във въздуха на климатизираното помещение, без да навреди на температурата.

Седмичен таймерСедмичен таймер - Таймерът Ви позволява предварително да зададете на климатикът да стартира работа по всяко време от деня или седмицата в режим на охлаждане или отопление.

Автоматично превключване между охлаждане и отоплениеАвтоматично превключване между охлаждане и отопление - Климатикът автоматично превключва в режим охлаждане или отопление в зависимост от зададената от Вас температура на стаята.

Автоматично рестартиранеАвтоматично рестартиране - При спиране на електрозахранването и след завръщането му, климатикът се рестартира, запазва настройките си и продължава работа.

Flash streamerFlash streamer - Генерират се високоскоростни електрони, които ефективно унищожават бактерии, вируси и алергени, и прави въздуха чист и здравословен.

Филтър за фотокаталитично пречистване на въздуха от титанов апатитФилтър за фотокаталитично пречистване на въздуха от титанов апатит - Филтърът премахва микроскопичните прахови частици от въздуха, разгражда миризмите от тютюна и домашни любимци. Ефективно унищожава вредни микроорганизми като бактерии, вируси и алергени.

Въздушен филтърВъздушен филтър - Филтърът отстранява праха във въздуха, за да осигури чист и здравословен въздух в помещението.

Инфрачервено дистанционно управлениеИнфрачервено дистанционно управление - Позволява да контролирате климатика от разстояние.

Дистанционно управление с кабелДистанционно управление с кабел - Позволява Ви да регулирате климатика от разстояние.

Централизирано управлениеЦентрализирано управление - Регулиране на климатика от една централна точка.

Съвместими с мулти сплит системиСъвместими с мулти сплит системи - Вътрешното тяло дава възможност да участва в мулти сплит система. Едно външно тяло може да бъде свързано с до пет вътрешни тела, всяко от които работи индивидуално без да зависи от другите.

СамодиагностикаСамодиагностика - Климатикът опростява подръжката като индикира за системни грешки или повреди.

Възможност за онлайн управлениеВъзможност за онлайн управление - Възможност за управление на климатичната система чрез Вашият смартфон, персонален компютър или таблет, независимо от местоположението Ви.

Технически характеристики

Техническа спецификация на инверторен стенен климатик Daikin FTXA50AT
Вътрешно тялоFTXA50AT
Външно тялоRXA50A
Капацитет охлажданеНом.kW5
Капацитет отоплениеНом.kW5,8
Входяща мощностОхлажданеНом.kW-
ОтоплениеНом.kW1,45
Сезонна ефективностОхлажданеЕнергиен класA++
Проектен капацитетkW5,00
SEER7,33
Годишен разход на електроенергияkWh239
Отопление (умерен климат)Енергиен класA++
Проектен капацитетkW4,00
SCOP/A4,60
Годишен разход на електроенергияkWh1.217
Вътрешно тялоFTXA50AT
РазмериТялоВ х Ш х Дmm295x798x189
Въздушен филтърТипВъздушен филтър Тип Сваляем / миещ се
Ниво на звуково наляганеОхлажданеdBA46/31/24
ОтоплениеdBA46/31/24
Външно тялоRXA50A
РазмериТялоВ х Ш х Дmm735x825x300
Ниво на звуково наляганеОхлажданеdBA48
ОтоплениеdBA-
Работен диапазонОхлажданеВъншна темп. Мин-Макс°CDB-10 ~ 46
ОтоплениеВъншна темп. Мин-Макс°CWB-15 ~ 18
Хладилен агентТип / Зарежданеkg-TCO2Eq / GWPR-32/1,3/0,88/675
Тръбни съединенияДължина на тръбите ВнТ - ВтТМакс.m30
Разлика в нивата ВтТ - ВнТМакс.m20
Ток - 50HzМаксимален ток за предпазителя (MFA)-A16

Гаранционен срок: 36 месеца

Отзиви

Напишете отзив

Инверторен стенен климатик Daikin FTXA50AT Stylish 2018 Цвят дърво R32

Инверторен стенен климатик Daikin FTXA50AT Stylish 2018 Цвят дърво R32

Инверторен стенен климатик FTXA50AT от серия Stylish е с висока енергийна ефективност в режим на охлаждане A++ и отопление A++. Компактния и елегантен дизайн на климатика позволява монтаж при всеки интериор. С добавен ефект на Коанда, който оптимизира и подобрява разпределението на въздушният поток в климатизираното помещение с помощта на специално проектирани клапи.