БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ ВГРАДЕН WI-FI 0% лихва с ДСКНамалена цена! Инверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-12HRFN8-QRE3GW Midea Midea

Хиперинверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-12HRFN8-QRE3GW

 • Тип: стенен климатик;
 • Технология: хиперинверторен климатик;
 • Серия: Oasis Plus Nordic;
 • Енергиен клас: A+++/A+++;
 • Охлаждане SEER: 9.20;
 • Отопление SCOP: 5.30;
 • Капацитет: 12 000 Btu;
 • Гаранция: 36 месеца

Повече детайли

2,399 лв

2,589 лв

-190 лв

Бърза поръчка
ИИнверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

Ефективност

MSOPBU-12HRFN8-QRE3GW разполага с енергийна ефективност SEER 9.20 (А+++) на охлаждане и SCOP 5.30 (А+++) на отопление.
Инверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

Голям капацитет

Системата е с капацитет 12 000 Btu и достига максимална мощност от 3.52 kW при охлаждане и 4.25 kW при отопление.
Инверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

Ниво на шум

Настроена на най-ниска степен на вентилатора, климатичната система генерира едва 21 dB, като по този начин гарантира перфектен комфорт.
Инверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

Работен диапазон

MSOPBU-12HRFN8-QRE3GW разполага с широк работен диапазон: от -15 ~ 50°C при охлаждане и от -30 ~ 30°C при отопление.
Инверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

Турбо режим

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желана температура възможно най-бързо.
Инверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

ECO режим

Енергоспестяваща технология, която намалява изразходването на електроенергия с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици.
Инверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

Електрически нагреватели

Два електрически нагревателя, които предпазват от замръзване на конденза и за по-лесно стартиране на системата в студените зимни дни.
Инверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

Функция “Follow Me”

Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира.

High Density филтър

В сравнение с обикновените филтри за прах high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър

Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми.

Филтър със сребърни йони

Филтърът ефективно отстранява бактерии и вируси чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушава клетъчната им стена.

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малките частици прах, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

Самопочистване

По време на процеса на самопочистване, климатичната система изпълнява специален алгоритъм, който загрява топлообменника, за да изпари натрупаната по него влага. Тази функция предотвратява лошата миризма след като системата е работила дълго в режим на охлаждане и не позволява по топлообменника да се зародят бактерии. Обикновено функцията се изпълнява за около 15 минути.

Нагревател на дъното на външното тяло

Електрически нагревател на дъното на външното тяло с мощност 120W предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Нагревателят се включва и работи 5 минути на всеки 25 минути работа на климатика в режим отопление, ако външната температура е под 3°C.

Нагревател на компресора

Електрическият нагревател на компресора с мощност 20W осигурява по-лесно стартиране на системата в студените дни. Нагревателят се включва 1 час след спиране на компресора или при захранване на климатичната система от електрическата мрежа, ако външната температура е под 1°C.

Нискотемпературен кит

Нискотемпературният кит позволява на климатичната системата да работи в режим на охлаждане при външна температура -15°C.

Golden Fin покритие на топлообменника

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното Blue Fin покритие. Golden Fin ефективно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Отчитане на изтичане на фреон

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент. Функцията е налична само в режим охлаждане.

8°C отопление

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски обороти, като намалява шума и осигурява тишина и спокойствие.

Турбо режим

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желана температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се завръща към зададения, преди активиране на режим Turbo.

Хоризонтално реене на жалузите

Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Вертикално реене на жалузите

Вертикалните жалузи се реят под ъгъл 110°, докато при обикновените климатици това става само при 80°. По този начин се получава охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Функция “Follow Me”

Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира.

Работа в авариен режим

При повечето климатици, когато възникне грешка в температурния сензор, системата спира работа. При Midea вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

ECO режим

Този икономичен режим интегрира в себе си нова иновативна ECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрекъсната работа.

Нощен режим

При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

1W Standby

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим Standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия.

Извеждане на конденза от две страни

Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Автоматичен рестарт

В случай, че климатикът спре работа неочаквано поради прекъсване на захранването, веднага след възобновяването му той ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен преди спиране на захранването.

24-часов таймер

Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Запомняне позицията на жалузите

Позицията на хоризонталната клапа на климатичната система се запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Wi-Fi управление

Wi-Fi управлението позволява лесен контрол над климатичната система чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Управлението на климатика може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

Сензор за човешка активност Intelligent Eye

Сензорът Intelligent Eye засича присъствието на хора в помещението и Ви позволява ефективно да насочвате въздушния поток към зоната, където са събрани хората, или далеч от тях, в зависимост от желания комфорт. Освен това, ако в стаята няма хора за повече от 30 минути, климатикът ще премине в режим с понижена мощност. Ако в помещението стане тъмно, функцията ще спре да функционира. Интелигентното око може да намали разхода на енергия с до 25%.

ПроизводителMidea
ТехнологияХиперинвертор
ТипСтенни климатици
СерияOasis Plus Nordic
Модел вътрешно тялоMSOPBU-12HRFN8-QRE3GW
Модел външно тялоMOX330-12HFN8-QRE3GW
За помещенияот 12 до 28 кв.м.
Захранване (V/ø/Hz)220-240 / 1 / 50
Капацитет (BTU)12 000 BTU
Енергиен клас (охлаждане)A+++
Енергиен клас (отопление)A+++
Охлаждане (kW)3.52 (1.03 ~ 4.82)
Отопление (kW)4.25 (0.75 ~ 7.20)
Консумация охлаждане (kW)0.74 (0.10 ~ 1.95)
Консумация отопление (kW)0.92 (0.10 ~ 2.62)
SEER (сезонна ефективност на охлаждане)9.20
SCOP (сезонна ефективност на отопление)5.30
Ниво на шум - Вътрешно тяло (dB)43 / 34 / 24 / 21
Ниво на шум - Външно тяло (dB)55.5
Размери вътрешно тяло ШxВxД (мм)895 x 298 x 248
Размери външно тяло ШxВxД (мм)805 x 554 x 330
Тегло вътрешно тяло (кг)12.7
Тегло външно тяло (кг)32.3
Работен диапазон при охлаждане (°C)-15 ~ 50
Работен диапазон при отопление (°C)-30 ~ 30
Хладилен агент (Фреон)R32
Гаранция36 месеца
ПроизходКитай
Оценка 
Мирослав

ПРЕПОРЪЧВАМ

Супер икономичен...
Много мощен...
Хипер тих...

  Оценка 
  Велин Х.

  Мнение от клиент за MIDEA OASIS PLUS NORDIC

  Работи много тихо и е много икономичен

   Оценка 
   Васил

   Много икономичен и тих

   Един от най-добрите климатици.
   Икономичен, тих и пълен с екстри.

    Споделете своето мнение !

    Споделете своето мнение

    Хиперинверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-12HRFN8-QRE3GW

    Хиперинверторен стенен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-12HRFN8-QRE3GW

    Технически характеристики

    ПроизводителMidea
    ТехнологияХиперинвертор
    ТипСтенни климатици
    СерияOasis Plus Nordic
    Модел вътрешно тялоMSOPBU-12HRFN8-QRE3GW
    Модел външно тялоMOX330-12HFN8-QRE3GW
    За помещенияот 12 до 28 кв.м.
    Захранване (V/ø/Hz)220-240 / 1 / 50
    Капацитет (BTU)12 000 BTU
    Енергиен клас (охлаждане)A+++
    Енергиен клас (отопление)A+++
    Охлаждане (kW)3.52 (1.03 ~ 4.82)
    Отопление (kW)4.25 (0.75 ~ 7.20)
    Консумация охлаждане (kW)0.74 (0.10 ~ 1.95)
    Консумация отопление (kW)0.92 (0.10 ~ 2.62)
    SEER (сезонна ефективност на охлаждане)9.20
    SCOP (сезонна ефективност на отопление)5.30
    Ниво на шум - Вътрешно тяло (dB)43 / 34 / 24 / 21
    Ниво на шум - Външно тяло (dB)55.5
    Размери вътрешно тяло ШxВxД (мм)895 x 298 x 248
    Размери външно тяло ШxВxД (мм)805 x 554 x 330
    Тегло вътрешно тяло (кг)12.7
    Тегло външно тяло (кг)32.3
    Работен диапазон при охлаждане (°C)-15 ~ 50
    Работен диапазон при отопление (°C)-30 ~ 30
    Хладилен агент (Фреон)R32
    Гаранция36 месеца
    ПроизходКитай

    Статии от блога

    Вижте всички
    Колко често да правим профилактика на климатика?
    Колко често да правим профилактика на климатика?
    Знаете ли, че думата „профилактика“ от гръцки означава предпазване, превенция или...
    сеп 9, 2020 2735
    На колко градуса трябва да работи климатикът Ви?
    На колко градуса трябва да работи климатикът Ви?
    На колко градуса трябва да работи климатикът Ви? Как трябва да управлявате климатика си...
    ное 30, 2020 24889
    Какви ползи има използването на нощен режим на климатика?
    Какви ползи има използването на нощен режим на климатика?
    Какви ползи има използването на нощен режим на климатика? Как работи нощният режим на...
    май 19, 2021 4194
    Как да изберем енергийно ефективен климатик? (Част 1)
    Как да изберем енергийно ефективен климатик? (Част 1)
    Как да изберем енергийно ефективен климатик? (Част 1) Съвети как да изберете икономичен...
    мар 24, 2022 1696
    Какво е термопомпа и за какво се използва?
    Какво е термопомпа и за какво се използва?
    В днешно време сме изправени пред редица проблеми, свързани с нарастването на енергийните...
    окт 8, 2020 5536
    10 често срещани проблеми с климатика през лятото
    10 често срещани проблеми с климатика през лятото
    10 често срещани проблеми с климатика през лятото Често срещани неизправности при...
    авг 2, 2021 1138
    Приемам

    Магазинът използва бисквитки и други технологии с цел по-голяма защита на вашите данни при пазаруване. За повече информация натиснете тук.