Информация

Нови продукти

Най-продавани

Поръчка и покупка

Поръчка и покупка на климатик или термопомпа от нашия магазин

Сега е по-лесно от всякога да поръчаме климатик и то без да ставаме от компютъра. Климатичната система, коята сте избрали за покупка е само на няколко клика разстояние. За да направите поръчката трябва да следвате само няколко прости стъпки. 

  1. След като сте влезли в нашия сайт ще можете да изберете климатик от над 100 модела сплит или мулти-сплит системи.
  2. Щом вече сте избрали желаният продукт преминаваме към стъпка 2, избор между това дали климатика да е с монтаж или без. За целта можете да изберете от падащото меню - С монтаж/ без монтаж. Имайте впредвид, че когато маркирате варианта "С монтаж" това ще окаже влияние върху цената на избрания продукт. За повече информация вижте секцията "Монтаж на климатици".
  3. След като вече сте направили своя избор и сте маркирали желаната опция, ще можете да избирате дали да закупите климатика на изплащане през лизингова компания- това става след натискане на бутона- На изплащане . Ако решите да закупите климатика директно изберете бутона- Добави в количка
  4.  За да валидирате Вашата поръчка маркирайте с курсора на мишката в горния десен ъгъл на сайта иконата с количката и натиснете бутона "Поръчай", след което ще видите вашата поръчка с начислени транспортни разходи и в зависимист от избора Ви "С монтаж" или "Без монтаж".
  5. Ще видите страница, на която трябва да изберете дали да се регистрирате или да продължите без регистрация, за да направите покупка на климатик. В зависимост от това, какво ще изберете просто следвайте инструкциите и попълвайте полетата, отбелязани с *. След това натиснете бутона "Напред".
  6. След като сте направили своя избор ще продължите напред към страницата, където ще можете да напишете някаква забележка относно монтажа или нещо друго, което е необходимо да се знае. Натискаме бутона "Напред".
  7. Следващата стъпка е избор на начина за доставка, където избирате "По куриер" извън рамките на град Пловдив, в рамките на града, където доставката е безплатна или на изплащане, при което такса за доставка не се начислява. Продължаваме напред към следващата стъпка. 
  8. Тук можем да изберем начина на плащане на закупения продукт. "Плащане чрез банков превод"; "При доставка" или " На изплащане". След като направите своя избор преминаваме към последната стъпка, където потвърждаваме или отхвърляме направената заявка посредством съответните бутони.

След това наш служител ще се свърже с Вас на посоченият/те телефонен номер или e-mail адрес за да се уточнят подробностите около доставката и монтажа на закупените климатици или термопомпи.

Приятно пазаруване!