Информация

Нови продукти

Най-продавани

Онлайн магазин за климатици

Климаонлайн.БГ е тясно специализиран магазин за климатични и термопомпени системи

klimaonline.bg е специализиран онлайн магазин за продажба, доставка и монтаж на климатици и  климатична техника. При нас ще намерите богата гама от битови и промишлени климатици. Разполагаме с  разнообразие  от марки, модели и мощности като същевременно осигуряваме качествено обслужване и адекватна консултация!

 Ние поставяме на първо място желанията на Клиента, ето защо предлагаме най - новите и добри марки и модели инверторни и конвенционални климатици на световни производители, на производители с традиции в областта на климатичната техника като Daikin,Fuji Electric,Panasonic,TREO и др.

 Можем да заявим, че подбраните модели и мощности климатици, предлагани в магазина могат да задоволят и най-взискателните клиенти .

"Климаонлайн" ЕООД позволява покупката на климатик на регистрирани или нерегистрирани клиенти на сайта.  

Можете да поръчате желаният климатик или продукт на директния ни тел.: 0700 45 111 (национален номер, който се избира без код от цялата страна и се таксува като 1 градски разговор).

 За всеки климатик предлаган в нашия магазин има представена  изчерпателна техническа характеристика, както и списък с функции, които биха Ви били полезни!

Нашите продукти имат пълна гаранция, определена от компанията производител и ползват възможно най- добрия гаранционен и извън гаранционен сервиз!

 Избирайки нас, Вие избирате качество и професионализъм!

 Избирайки климатици от Климаонлайн ЕООД, Вие избирате да внесете уют и комфорт във вашия дом или офис!

Поздрави от екипа на klimaonline.bg!

 Магазин климатици Пловдив

Заповядайте на място, за да изберете подходящият за Вас климатик
 гр. Пловдив, ж.к. "Тракия", бул. "Освобождение" 39А

тел.: 0700 45 111
(национален телефон, избира се без код, на цената на един градски разговор)
e-mail: sales@klimaonline.bg