Информация

Нови продукти

Най-продавани

Климатици и термопомпи на изплащане

Вземете желания продукт - климатик или термопомпа на изплащане

Всеки, който желае да закупи чрез онлайн магазина климатик или климатици на изплащане, следва да кандидатства пред финансова институция за отпускане на кредит.
Право да кандидатства за отпускане на кредит има само ползвател, чиято конкретна онлайн поръчка е с обща онлайн цена (без цената на доставка), равна или по – голяма от 150 ( сто и петдесет) лева, независимо от броя и единичната онлайн продажна цена на климатика или климатиците, включени в поръчката. Кандидатстването се извършва  само онлайн и само чрез сайта www.klimaonline.bg посредством кликване върху бутона “купи на изплащане”, след което се следва предвидената процедура.
Условията, на които ползвателят следва да отговаря, за да му бъде отпуснат кредит се определят едностранно от финансовата институция, съобразно кредитната й политика.  „КлимаОнлайн”ЕООД не участва по какъвто и да е начин в кредитирането на покупката, както и в което и да е от отношенията във връзка с кредитирането, включително и в определянето на условията за кандидатстване за кредит, одобрението или отказът за кредитиране, определянето на условията и срока на договора за кредит, в случай на неизпълнение - в предприемането на предвидените в закона действия свързани с принудително изпълнение и др. „КлимаОнлайн”ЕООД не е представител и не извършва посредническа дейност в полза, на която и да е търговска банка.

Доставката на закупени на изплащане, чрез онлайн магазина продукти, се извършва само след като „КлимаОнлайн” ЕООД бъде уведомен от финансовата институция, че кандидата е одобрен, с предмет кредитиране в пълен размер на съответната поръчка. При получаване на заявените климатик/климатици, клиентът подписва- Договор за потребителски кредит, Искане декларация за потребителски кредит и застрахователните сертификати, в случай, че е избрал защитен кредит. Кредитополучателят подготвя предварително копие от своята лична карта, на което пише собственоръчно „Вярно с оригинала” и подписва. Копието от личната карта се предава на куриера.

 Доставката се изпълнява въз основа на данните (собствено име, фамилно име и ЕГН, адрес за доставка - служебен или настоящ адрес) посочени от клиента в Договора за потребителски кредит.  Получаването на климатика/климатиците се извършва лично от лицето, сключило договора за кредит, след като удостовери самоличността си чрез представяне на документ за самоличност.

На изплащане с лизингова компания

Взeми климатик или темопомпа с ТиБиАй Банк, UniCredit Consumer financing, JetCredit.
Онлайн магазина предлага на своите клиенти гъвкави и много изгодни лизингови схеми.

За Ваше улеснение магазинът за климатици предлага и директно онлайн кандидатстване, спестявайки Ви време и обикаляне. Получавате изключително бързо одобрение - в рамките на 30 мин. от подаване на зявката!

Ако желаете стандартна лизингова програма за покупка на климатик на изплащане се свържете с нас на телефон 0700 45 111 (на цената на един градски разговор).

Магазина работи с няколко лизингови компании и ще Ви предложим най-добрата оферта за климатик на изплащане.
Магазина работи с TBI Bank, JetCredit и UniCredit Consumer financing, за повече информация се свържете с нас на посочения телефон, e-mail адрес или заповядайте на място в нашия офис. 

Ако вече сте решили да се възползвате от нашите оферти можете да кандидатствате веднага чрез онлайн форма за кандидатстване и да вземете климатик на изплащане през TBI Bank или изтеглете и попълнете формулярите по-долу:

  1. "ИСКАНЕ-ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ"
  2. "ИСКАНЕ ЗА ФИНАНСИРАНЕ TBI BANK".

Попълнените документи (2 броя) се сканират или снимат с фотоапарат (достатъчно, за да се чете текста) и се изпращат в графичен формат (обикновена картинка JPG, PNG) на:
e-mail: sales@klimaonline.bg, след което наш служител ще се свърже с вас