Каталог

Информация

Нови продукти

Най-продавани

Таванни климатици

За таванните климатици са характерни олекотената конструкция, тънкия им профил, осигуряването на по-широк и по-мощен въздушен поток (в сравнение със стенните модели) и, разбира се, опростения контрол на климатизатора. Системите от този тип са едно добро решение за климатизация на конферентни зали, чакални в летища и гари, обществени сгради или п...

За таванните климатици са характерни олекотената конструкция, тънкия им профил, осигуряването на по-широк и по-мощен въздушен поток (в сравнение със стенните модели) и, разбира се, опростения контрол на климатизатора. Системите от този тип са едно добро решение за климатизация на конферентни зали, чакални в летища и гари, обществени сгради или по-големи битови помещения, благодарение на мощния и дълъг въздушен поток, който достига до 18m (при климатик RYA45LA). Друго предимство, с което се отличават от другите типове системи е това, че по-голямата част от вътрешното тялото може да бъде прикрита в окачения таван. По този начин ще станат почти незабележими, като това няма да пречи на добрата климатизация на помещенията. Тук гамата от мощности започва от 8.50 kW, за да достигне до внушителните 14.00 kW. Също така ще можете да избирате между конвенционални и инверторни климатични системи.

Още

Таванни климатици Съдържа 3 продукта.

Подкатегории

 • Таванни инверторни
  Инверторните таванни климатични системи дават възможност за комфортна климатизация и ниска консумация. Широкия въздушен поток покрива големи площи и може да климатизира обширни помещения. Често инверторните таванни климатици се монтират в сървърни помещения поради редица фактори, като възможност за охлаждане при минусови външни температури, икономична, стабилна и безпроблемна работа.
 • Таванни конвенционални
  Неинверторните или по-точно конвенционалните модели таванни климатици се монтират в средно големи или големи помещения.
Показване на 1 - 3 от 3 артикула
 • Инверторна сплит система таванен тип. Лесен и гъвкав монтаж(вътрешното тяло може частично да се вгради в тавана). Климатика се отличава с висок отоплителен и охладителен капацитет, има мултизонален автоматичен Swing (хоризонтален и вертикален). Олекотен дизайн и компактност.

  4 150,00 лв
 • 0,00 лв В наличност

  Конвенционален климатик с мощност 56kBtu, предназначен за монтаж на таван. Има възможност за частично вграждане, отворен монтаж, както и да бъде захванат за стената, при невъзможност да се постави на таван. Има възможност за добавяне на кондензна помпа към комплекта

  В наличност
 • Таванен климатик с двоен автоматичен Swing- хоризонтално и вертикално реене на клапите на климатика. Автоматичен рестарт след непредизвикано спиране на захранването, автоматична смяна на режима на работа в зависимост от температурата. В комплекта е вклщчено и безжично дистанционно управление.

Показване на 1 - 3 от 3 артикула