Каталог

Информация

Нови продукти

Най-продавани

Инверторни климатици

Климатичните системи освен по типа и начина на монтаж на вътрешните тела се делят и по друг показател - начинът на управление на компресора. От тук идват и двата типа: конвенционални и инверторни климатици. Инверторната технология се влага в климатизаторите сравнително отскоро. Този тип системи стават все по-предпочитани в сравнение с конвенцион...

Климатичните системи освен по типа и начина на монтаж на вътрешните тела се делят и по друг показател - начинът на управление на компресора. От тук идват и двата типа: конвенционални и инверторни климатици. Инверторната технология се влага в климатизаторите сравнително отскоро. Този тип системи стават все по-предпочитани в сравнение с конвенционалните, благодарение на по-високата си енергийна ефективност и значително подобрената работа на климатика в режим отопление. Инверторните климатични системи предлагат по-висок комфорт, независимо дали работят в режим охлаждане или отопление. Те се характеризират с по-прецизен контрол на работата на компресора, чрез което се постига по-бързо достигане на зададената температура и поддържането и без резки отклонения, а оттам и до по-ниска консумация на електричество, като при по висок клас климатици може да се постигне икономия до 40% (в сравнение с конвенционалните).

Още

Инверторни климатици Съдържа 20 продукта.

Показване на 1 - 20 от 20 артикула
 • Инверторна сплит система таванен тип. Лесен и гъвкав монтаж(вътрешното тяло може частично да се вгради в тавана). Климатика се отличава с висок отоплителен и охладителен капацитет, има мултизонален автоматичен Swing (хоризонтален и вертикален). Олекотен дизайн и компактност.

  4 150,00 лв
 • 0,00 лв

  Канален климатик за скрит монтаж. Може да се ползва самостоятелно като сплит система и освен това лесно може да се свърже и към мулти сплит климатична система. Ниска консумация при отопление и охлаждане и стабилна работа при ниски температури (до -15C)

 • 0,00 лв

  Инверторен климатик канален тип с нормален напор на въздуха. Комфортно климатизирано помещение с минимална консумация на електричество (COP-  3.61 Class A). Климатика има широк диапазон на работа

 • 0,00 лв

  Климатична система със стандартен напор. Мощност 24kBtu, лесна за монтаж. Избор на основни работни настройки от кабелното дистанционно управление., а за по-голямо удобство се предлага и безжично с инфрачервен приемник. 

 • 0,00 лв

  Касетъчен климатик с голяма отдавана мощност и инверторен компресор. Разполага с високоефективни топлообменници, които гарантират както високия енергиен клас, така и по бързата и комфортна климатизация на стаята или помещението в което е инсталиран. Въздушните клапи са с подобрена аеродинамика за по-малко съпротивление на въздушния поток.

 • 1 569,00 лв Изчерпано

  Това е новият инверторен модел на Midea MSMBCU-18HRFN1 от серия "Mission" отговарящ на новите изисквания за по - ниска консумация на електроенергия. Енергиен клас А++ в режим охлаждане и А+ в режим отопление. Притежава редица филтриращи системи-BIO филтър, филтър с активен въглен, самопочистване допринася за Вашето удобство и уютна обстановка.

  1 569,00 лв
  Добави в количка Още
  Изчерпано
 • 800,00 лв В наличност
  Промоция!

  Инверторен климатик от серия " OASIS " на Midea e с ниска консумация на енергия и висока сезонна ефективност. Климатикът разполага с таймер, автоматичен рестарт, филтър с активен въглен, който осигурява чист въздух в климатизираното помещение, самодиагностика, турбо режим за бързо достигане на зададената температура и само 1W консумация в режим на готовност!

  800,00 лв
  В наличност
 • 749,00 лв В наличност
  Промоция!

  Стеният инверторен климатик Midea MS12FU-09HRDN1-QRD0GW е от серията "Fairwind" Full DC Инвертор .Отличава се с  висока мощност, тиха работа и множество екстри. Климатика покрива всички критерии за енергиен клас А+ както на отопление, така и на охлаждане А++. 

  749,00 лв
  В наличност
 • 816,00 лв В наличност
  Промоция!

  Инверторен  климатик от Мидеа MS12FU-12HRDN1-QRD0GW серия " Fairwind ". Климатика покрива всички критерии за енергиен клас А++ както на отопление, така и на охлаждане А++. Притежава множество функции. Филтър с активен въглен, които допринася за чистата и здравословна среда в помещението. Турбо режим. Самопочиства се. Супер тих.

  816,00 лв
  В наличност
 • 1 380,00 лв Изчерпано

  Инверторен климатик Midea, подходящ за стаи до 35~40 кв.м. Енергиен клас А+ в режим отопление и A++ в режим охлаждане. Притежава множество функции и екстри, като филтър с активен въглен, самопочистване, самодиагностика, автоматичен рестарт, турбо режим, режим "Сън", режим "Готовност" - консумацията е само 1W енергия.

  1 380,00 лв
  Добави в количка Още
  Изчерпано
 • 1 859,00 лв В наличност

  Инверторният модел  MS12FU-24HRFN1-QRD0GW "Fairwind" отговаря на новите изисквания за по - ниска консумация на електроенергия А++/А+. Отличава се с тиха работа, висока мощност, редица филтриращи системи, 12-степенен мотор на вътрешното тяло и 5-степенен мотор на външното тяло имащи за цел да подобрат работата на климатика и допринесат комфорт и уют в...

  1 859,00 лв
  В наличност
 • 4 760,00 лв В наличност

  Колонните инверторни климатици са добър избор за ресторанти, търговски зали, фоайета на хотели, магазини, бензиностанции и др. Те осигуряват по-високи стойности на въздушен дебит и са подходящи за помещения с голяма площ. За бързо достигане на зададената температура има функция турбо режим.

  4 760,00 лв
  В наличност
 • 1 099,00 лв В наличност
  Нов

  Инверторният стенен климатик Fuji Electric RSG07KMTA се отличава с тънък и стилен дизайн. Климатикът работи с фреон R32, който е значително по-безопасен за околната среда и подобрява техническите показатели на климатика. Вътрешното тяло разполага с изключително тих режим на работа - само 20dB.

  1 099,00 лв
  В наличност
 • 1 179,00 лв В наличност
  Нов

  Инверторният стенен климатик Fuji Electric RSG09KMTA се отличава с тънък и стилен дизайн. Климатикът работи с фреон R32, който е значително по-безопасен за околната среда и подобрява техническите показатели на климатика. Вътрешното тяло разполага с изключително тих режим на работа - само 20dB.

  1 179,00 лв
  В наличност
 • 1 339,00 лв В наличност
  Нов

  Инверторният стенен климатик Fuji Electric RSG12KMTA се отличава с тънък и стилен дизайн. Климатикът работи с фреон R32, който е значително по-безопасен за околната среда и подобрява техническите показатели на климатика. Вътрешното тяло разполага с изключително тих режим на работа - само 20dB.

  1 339,00 лв
  В наличност
 • 1 699,00 лв В наличност
  Нов

  Инверторният стенен климатик Fuji Electric RSG14KMTA се отличава с тънък и стилен дизайн. Климатикът работи с фреон R32, който е значително по-безопасен за околната среда и подобрява техническите показатели на климатика. Вътрешното тяло разполага с изключително тих режим на работа - само 20dB.

  1 699,00 лв
  В наличност
 • 1 949,00 лв В наличност
  Нов

  Инверторният стенен климатик Fuji Electric RSG18KLCA е с нов компактен дизайн и е подходящ за климатизация на големи помещения. Вътрешното тяло на климатика е с намалена дължина от 790 мм, а екологично чистият фреон R32, подобрява техническите характеристики на климатика и е по-безопасен за околната среда.

  1 949,00 лв
  В наличност
 • 2 299,00 лв В наличност
  Нов

  Инверторният стенен климатик Fuji Electric RSG18KLCA е с нов компактен дизайн и е подходящ за климатизация на големи помещения. Вътрешното тяло на климатика е с намалена дължина от 790 мм, а екологично чистият фреон R32, подобрява техническите характеристики на климатика и е по-безопасен за околната среда.

  2 299,00 лв
  В наличност
 • 2 570,00 лв В наличност

  Тип: колонен климатик; Технология: инверторен климатик; Серия: M; Енергиен клас: А++/A+; Охлаждане SEER: 6.1; Отопление SCOP: 4.0; Капацитет: 24 000 Btu; Гаранция: 36 месеца.

  2 570,00 лв
  В наличност
 • 5 199,00 лв В наличност
  Промоция!

  Инверторни колони MIDEA имат голям капацитет и обикновено се инсталират в помещения с голяма площ – където е необходимо охлаждане и отопление на по-голям обем. Въпреки размерите си, те с с елегантен дизайн, който лесно се вписва с интериора.

  5 199,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 20 от 20 артикула