Каталог

Производител

Информация

Нови продукти

Най-продавани

Хиперинверторни климатици

Всички климатици в зависимост от стойността на своя коефициент на преобразуване (COP) и този за енергийна ефективност (EER) се делят на конвенционални, инверторни и хиперинверторни климатизатори. Хиперинверторите се позиционират във високия клас системи на всеки производител или така наречените професионални климатици, без значение дали са стенн...

Всички климатици в зависимост от стойността на своя коефициент на преобразуване (COP) и този за енергийна ефективност (EER) се делят на конвенционални, инверторни и хиперинверторни климатизатори. Хиперинверторите се позиционират във високия клас системи на всеки производител или така наречените професионални климатици, без значение дали са стенни, подови или подово-таванни например. Хиперинверторните климатични системи се отличават с изключително високи нива на COP, SCOP, EER и SEER като достигат стойности от рода на 4-4.5, дори и над 5. Този тип климатици са с изключително високо качество на изработка, безпроблемна работа при ниски външни температури (до -25C) и ниски нива на шум на вътрешното и външно тяло (18/40 dBa).

Още

Хиперинверторни климатици Съдържа 1 продукт.

Показване на 1 - 1 от 1 артикул
  • 2 400,00 лв В наличност

    Инверторен климатик, който е подходящ за монтаж на стена в непосредствена близост до тавана. Разполага с UV лампа за пречистване и стерилизиране на въздуха преминаващ през вътрешното тяло на климатика, филтри, които се почистват автоматично, голям и мощен дифузор за оптимално разпределение на въздушната струя.

    2 400,00 лв
    В наличност
Показване на 1 - 1 от 1 артикул