Информация

Нови продукти

Най-продавани

Канални климатици

Каналните климатици предлагат дискретна климатизация на помещения, поради възможността вътрешното тяло да бъде изцяло скрито в окачен таван. Подходящи са за помещения, където не трябва или не може да се поставят вътрешни тела. Друга възможност на този тип системи е доставянето на климатизиращ въздух посредством въздуховоди. Това ги прави предпоч...

Каналните климатици предлагат дискретна климатизация на помещения, поради възможността вътрешното тяло да бъде изцяло скрито в окачен таван. Подходящи са за помещения, където не трябва или не може да се поставят вътрешни тела. Друга възможност на този тип системи е доставянето на климатизиращ въздух посредством въздуховоди. Това ги прави предпочитан избор за климатизация на хотелски стаи, защото позволява вътрешното тяло да бъде монтирано в коридора, а климатизиращия въздух да бъде доставен до хотелската стая през въздуховод. Предпочитани са за монтаж в офис помещения, конферентни зали и други.

Още

Канални климатици Съдържа 7 продукта.

Подкатегории

  • Канални инверторни
    Каналните климатични системи са отдавна познати и често използвани при климатизация, както на търговски, така и на промишлени и производствени помещения, а инверторните модели освен предимствата на този тип системи добавя и икономична и надеждна работа.
  • Канални конвенционални
    Монтаж - скрит в окачен таван, климатизиращия въздух се доставя посредством въздуховоди, което дава възможност да се осигури комфорт, както през горещото лято, така и през студената зима на от малки до големи и обширни помещения - това прави конвенционалния канален климатик често избиран от нашите клиенти.
Показване на 1 - 7 от 7 артикула
Показване на 1 - 7 от 7 артикула