Канални климатици Съдържа 3 продукта.

Показване на 1 - 3 от 3 артикула
 • Обадете се!

  Канален тип климатик от серия компактни. Гъвкавост при монтажа, лесна поддръжка. Комплекта включва правови филтри. Климатика се управлява чрез кабелно дистанционно.

  В наличност
 • Обадете се!

  Високонапорен канален климатик с кабелно дистанционно управление с вграден термосензор. Осигурява коректна работа и комфортна климатизация за няколко помещения. 

 • Обадете се!

  Канален климатик със стандартен напор. Предлага се с кабелно дистанционно управление с опростен контрол. Масивно външно тяло с големи топлообменници за по- сигурна работа при отрицателни температури.

Показване на 1 - 3 от 3 артикула
Канални климатици

Каналните климатици предлагат дискретна климатизация на помещения, поради възможността вътрешното тяло да бъде изцяло скрито в окачен таван. Подходящи са за помещения, където не трябва или не може да се поставят вътрешни тела. Друга възможност на този тип системи е доставянето на климатизиращ въздух посредством въздуховоди. Това ги прави предпоч...

Каналните климатици предлагат дискретна климатизация на помещения, поради възможността вътрешното тяло да бъде изцяло скрито в окачен таван. Подходящи са за помещения, където не трябва или не може да се поставят вътрешни тела. Друга възможност на този тип системи е доставянето на климатизиращ въздух посредством въздуховоди. Това ги прави предпочитан избор за климатизация на хотелски стаи, защото позволява вътрешното тяло да бъде монтирано в коридора, а климатизиращия въздух да бъде доставен до хотелската стая през въздуховод. Предпочитани са за монтаж в офис помещения, конферентни зали и други.

Още