Информация

Нови продукти

Най-продавани

Списък на продуктите по производители Fuji Electric промишлени

Промишлените климатици Fuji Electric са професионална техника и се предлагат и монтират предимно в обществени, производствени и промишлени сгради или помещения.
Промишлените климатици на Fuji Electric са професионален клас климатична техника. Този тип системи са специализирана техника, която се монтира предимно в обществени сгради, банки, хотели, офиси и т.н. Промишлените климатици на японската компания често са предпочитани поради високата ефективност, надеждност и ниска консумация. Промишлените системи на Fuji Electric се използват за климатизиране на хиляди сгради по цял свят, включително най-големите търговски центрове, казина и хотели и ние силно препоръчваме преди да закупите такъв тип система да го направите след консултация от наш специалист. За повече информация се свържете с нас
Още
Показване на 1 - 10 от 10 артикула
 • Инверторна сплит система таванен тип. Лесен и гъвкав монтаж(вътрешното тяло може частично да се вгради в тавана). Климатика се отличава с висок отоплителен и охладителен капацитет, има мултизонален автоматичен Swing (хоризонтален и вертикален). Олекотен дизайн и компактност.

  4 150,00 лв
 • 0,00 лв

  Касетъчен климатик с голяма отдавана мощност и инверторен компресор. Разполага с високоефективни топлообменници, които гарантират както високия енергиен клас, така и по бързата и комфортна климатизация на стаята или помещението в което е инсталиран. Въздушните клапи са с подобрена аеродинамика за по-малко съпротивление на въздушния поток.

 • 0,00 лв

  Климатична система със стандартен напор. Мощност 24kBtu, лесна за монтаж. Избор на основни работни настройки от кабелното дистанционно управление., а за по-голямо удобство се предлага и безжично с инфрачервен приемник. 

 • 0,00 лв

  Канален климатик за скрит монтаж. Може да се ползва самостоятелно като сплит система и освен това лесно може да се свърже и към мулти сплит климатична система. Ниска консумация при отопление и охлаждане и стабилна работа при ниски температури (до -15C)

 • 0,00 лв

  Инверторен климатик канален тип с нормален напор на въздуха. Комфортно климатизирано помещение с минимална консумация на електричество (COP-  3.61 Class A). Климатика има широк диапазон на работа

 • 0,00 лв

  Касетъчен климатик с мощност 14kBtu. Мощно и комфортно отопление или охлаждане. Възможност за избор между две, три или четири посоки на въздушния поток. Автоматично реене на клапите на климатика.

 • 0,00 лв

  Високонапорен канален климатик с кабелно дистанционно управление с вграден термосензор. Осигурява коректна работа и комфортна климатизация за няколко помещения. 

 • 0,00 лв

  Канален климатик със стандартен напор. Предлага се с кабелно дистанционно управление с опростен контрол. Масивно външно тяло с големи топлообменници за по- сигурна работа при отрицателни температури.

 • Таванен климатик с двоен автоматичен Swing- хоризонтално и вертикално реене на клапите на климатика. Автоматичен рестарт след непредизвикано спиране на захранването, автоматична смяна на режима на работа в зависимост от температурата. В комплекта е вклщчено и безжично дистанционно управление.

 • 0,00 лв В наличност

  Конвенционален климатик с мощност 56kBtu, предназначен за монтаж на таван. Има възможност за частично вграждане, отворен монтаж, както и да бъде захванат за стената, при невъзможност да се постави на таван. Има възможност за добавяне на кондензна помпа към комплекта

  В наличност
Показване на 1 - 10 от 10 артикула